Companioni pe drumul spiritual

Întrebare: Ce condiții sunt necesare pentru a primi un răspuns la MAN? Poate că trebuie să creăm un serviciu special pentru asta?

Răspuns: Nu știu ce serviciu ați putea crea și pentru cine. Nu este nevoie să construiți alte canale decât o comunicare adecvată între noi.

Dorința comună care se ridică din grup va crea acel serviciu, acel canal prin care toate dorințele voastre particulare, conectate împreună, formează o dorință imensă numită „MAN”. Și veți primi cu siguranță un răspuns la acesta, fiindcă totul depinde de cât de mult încercați să vă uniți între pentru a ajunge la Creator.

Iar pentru asta, aveți un obiectiv foarte clar și, anume, atingerea Creatorului. Prin urmare, nu contează cine stă lângă tine. Iar dacă cineva dorește să fie alături de tine, în atingerea obiectivului tău, atunci este tovarășul tău de drum și poți progresa. Așa ar trebui să vă uitați unul la celălalt, pur și simplu ca niște consumatori.

Și nu vă uitați la aspectul unui prieten, la caracterul și obiceiurile sale, fiindcă nu contează pentru tine ce este și cine este. Iar ceea ce contează este că se străduiește sa atingă același scop. Prin urmare, el poate fi tovarășul tău, un asistent fără de care nu îți vei atinge scopul.

Din „Fundamentele Cabalei” de pe KabTV, 18/08/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed