Dând viață sufletului comun

Întrebare: Cum sunt conectate particularul și generalul? Dacă un fel de bacterii care produc molecule de oxigen fără să știm că ne-au afectat atât de mult viața, atunci cum fiecare dintre noi poate afecta întreaga natură?

Răspuns: Nu pot spune nimic despre moleculele de oxigen. Știu doar că absolut toată natura provine dintr-o sursă și își continuă dezvoltarea. Prin urmare, orice forme noi apar în natură, ele se manifestă în cea mai completă legătură reciprocă dintre ele.

Deși nu simțim acest lucru și încă nu putem descoperi și investiga, întreaga natură este absolut integrală și nu există o singură parte din ea care să înceapă să se dezvolte de la sine.

Întrebare: Mulțumită unor bacterii care au trăit, să zicem, două săptămâni și au produs oxigen, mii de oameni trăiesc astăzi. Este posibil să presupunem că sensul existenței fiecăruia dintre noi este să dăm viață unor super-ființe? Sau este importantă viața tuturor?

Răspuns: Viața fiecăruia dintre noi este importantă pentru că suntem părți ale acestei super-ființe, care se numește „sufletul”. Este unul pentru noi toți.

Din emisiunea Kab TV „Post-Coronavirus Era”, 30/04/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed