Cum să schimbi atitudinea față de conștiința ta?

616.2Întrebare: Dacă astăzi oamenii își pot schimba cumva atitudinea față de conștiința lor, ce i-ați sfătui pentru a vedea unele schimbări în viața lor?

Răspuns: Nu cred că este ușor. Pentru a stăpâni tehnica cabalistică, este nevoie de un profesor care să le arate elevilor cum să se anuleze corect unul în fața celuilalt, cum să-și niveleze egoismul, cum să înceapă să-i perceapă pe ceilalți, cum fiecare se îmbogățește în detrimentul celorlalți nouă participanți și modul în care acestea sunt incluse una în cealaltă.

Și apoi aceste incluziuni îi transformă într-un întreg comun în care fiecare nu se mai separă pe sine și pe ceilalți, chiar dacă percepe și absoarbe de la ceilalți ceea ce este în ei. La următorul nivel de conștiință, ei se transformă din zece în unu, într-un singur întreg.

Și apoi puteți colecta o mulțime de astfel de grupuri de zece, le transformați pe fiecare într-o unitate, le conectați împreună și astfel construiți o piramidă. Apoi veți vedea ce se întâmplă cu ieșirea către conștiința integrală. Aici sunt oportunități foarte mari.

Din emisiunea de pe KabTV  „Împreună despre lucruri importante”, 09.02.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed