O mare familie

275Principalul lucru care ne lipsește este conexiunea, cel puțin în ceva. Baal HaSulam scrie că întreaga lume intră într-o stare numită ultima generație în care toţi oamenii ar trebui să fie conectaţi între ei. Indiferent dacă vrem sau nu, conducerea superioară ne va învârti întotdeauna în jurul conexiunii dintre toți oamenii din lume.

Vom vedea cum diferite țări, companii, partide și organizații sociale vor fi atrase într-un vârtej, conectându-se, ciocnindu-se și influențându-se reciproc. Zi de zi, întregul nod va deveni din ce în ce mai confuz și mai fierbinte, deoarece lumea se îndreaptă către o conexiune universală.

Prin urmare, va fi necesar să aflăm în ce stare ne aflăm și în ce măsură suntem opuși, nu suntem pregătiți să ne auzim și facem lucruri complet diferite. Până la urmă, din această opoziție, vom vedea că de fapt nu este nicio diferență între noi. Nu contează ce face fiecare dintre noi, trebuie să ne unim cu toții.

Este ca o familie în care fiecare are propriile responsabilități și propria profesie. Există însă un cerc care ne unește, o familie în care creștem și învățăm să ne înțelegem și să ne simțim mai bine, pentru a construi un mediu pentru existența noastră zilnică.

Nu contează ce face mama, pentru cine lucrează tatăl și unde învață copiii. La urma urmei, pe lângă activitățile personale ale fiecăruia, există o legătură comună între ei, care se numește familie. Nu contează că fiecare dintre membrii familiei este ocupat cu propria afacere în lumea exterioară, în interiorul familiei suntem conectați ca unul.

Așa trebuie să vedem conexiunea dintre toți oamenii. Există multe mii de companii, partide și grupuri diferite în lume, dar toți trebuie să simțim că suntem în același sistem, în aceeași familie. În ciuda faptului că fiecare are propriile activități în afara acestui sistem, există ceva care ne conectează într-o singură familie.

În această familie, nu stabilim ce fel de afacere personală ar trebui să facă fiecare. Pentru noi este important doar să ne simțim ca o familie, ca niște rude, conectați și dependenți unul de celălalt.

Vom vedea cum pe zi ce trece guvernarea superioară, natura și programul evoluției ne leagă din ce în ce mai strâns. Suntem din ce în ce mai dependenți unul de celălalt și nu avem cum să scăpăm din această familie. Trebuie să scriem mai multe despre asta până când omenirea înțelege că natura nu ne lasă de ales; ne împinge să facem cunoștință cu acest sistem și să recunoaștem că toți suntem o singură familie.

Vom începe cu adevărat să vedem în fiecare locuitor al acestei lumi o rudă aparținând acestei familii și în conformitate cu aceasta, vom stabili noi relații între noi. Acest lucru va elimina multe probleme pe calea dezvoltării noastre spiritual, pentru că asta dorește Creatorul de la noi.

Din prima parte a Lecţiei Zilnice de Cabala 6/25/22, Scrierile lui Rabash, Întrebări în muncă

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: