Urările mele de ziua internaţională a femeii

Dragi femei!

Voi sunteţi o parte importantă a umanităţii! Prin conexiunea dintre bărbat şi femeie poate de fapt bărbatul să Îl descopere pe Creator. Ştim cu toţi că nu am fi căzut din Grădina Paradisului în viaţa temporară pe pământ dacă nu ar fi existat femeia. Acum, mulţumită începutului nostru aici, putem să urcăm din nou la ceea ce se numeşte Grădina Paradisului, dar la un nivel mult mai mare decât cel de la care am căzut.

Înţelepciunea Cabala ne spune ce vom obţine atunci când urcăm la Grădina Paradisului, după păcatul cu „Pomul cunoaşterii”, care a fost făcut de o femeie. Totul este împlinit conform unui script predeterminat: urcăm 125 de nivele mai înalte decât nivelul la care am fost în trecut.

De aceea, trebuie ca mai întâi să mulţumim femeilor care ne-au adus jos în această lume pentru a fi în stare să obţine un nivel spiritual superior mai mare. În al doilea rând, atunci când Avram l-a descoperit prima dată pe Creator, i s-a spus: „Ascultă la ce îţi spune Sara. Avem şi trei profeţi: Rachel, Rebecca şi Leah.

De-a lungul istoriei, de la distrugerea celui de al doilea Templu până în zilele noastre, femeile au fost baza care a ţinut, hrănit şi susţinut umanitatea. Tora spune: „o femeie este o casă”, şi astfel ea este fundaţia şi baza tuturor oamenilor.

Astăzi, femeia îl precede pe bărbat în tânjirea spre scopul creaţiei, înţelepciunea Cabala şi realizarea Creatorului, şi sunt gata să facă totul în mod eroic şi cu o mare dedicaţie, pentru a duce naţiunea spre o realizarea superioară.

De aceea vă mulţumesc pentru investiţia de o valoarea extraordinară, care nici nu poate fi măsurată, în dezvoltarea umanităţii şi în dezvoltarea înţelepciunii Cabala. Vă mulţumesc pentru că ne pregătiţi pentru ascensiunea spirituală. Este un cadou special pe care ni-l daţi nouă astăzi, nouă tuturor bărbaţilor. Ar trebui să fim tot timpul recunoscători pentru asta, nu numai de 8 martie, ziua femeii.

Mult noroc, sănătate şi o realizare spirituală înaltă, pentru noi toţi!

Din emisiunea de pe KabTv „Ştiri cu Michael Laitman” din 06.03.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: