De ce evreii castiga intotdeauna?

564Întrebare: În viața de zi cu zi, evreii nu se pot înțelege între ei, dar în același timp au dezvoltat foarte repede țara și au ridicat-o literalmente din mlaștini. În plus, ori de câte ori începe războiul, ei câștigă, deși rămân împrăștiați. Cum este posibil acest lucru?

Răspuns: Nu depinde de ei. Nu-i creditați cu asta. Acest lucru se întâmplă doar pentru că au scopul superior! Doar pentru că au o calitate deosebită a luminii, dar în niciun caz pentru că au cel mai bun creier. De asemenea, fizic cu siguranță nu sunt mai puternici decât alții. Ei datorează asta doar scopului lor superior!

Prin urmare, este inutil să lupți cu ei în general în orice problemă. Cei care o fac, poate nu acum, dar poate pentru zeci sau sute de ani, pierd în cele din urmă în mare parte.

Vedem acest lucru prin mișcarea evreilor în timpul exilului din Spania în Franța, din Franța în Germania, din Anglia și așa mai departe. Au venit, țara a înflorit, au fost dați afară și apoi țara a intrat în decădere.

Toate acestea sunt manifestarea sistemului superior. Vorbesc despre ceea ce se întâmplă atunci când guvernanța superioară este îmbrăcată în oameni. Dacă aceștia acționează împotriva evreilor, care au o metodă de a corecta lumea din interiorul lor, atunci în cele din urmă se opun programului Creatorului.

Din aceasta ar trebui să sufere în cursul istoriei prin manifestarea răului. Astfel, ei arată tuturor și lor înșiși că opusul corectăriii manifestat astfel, este negativ și merită pedepsit. Aceasta este calea suferinţei.

Întrebare: În principiu, aceasta nu este alegerea lor, nu?

Răspuns: Desigur că nu. La urma urmei, nu aveau cum să fie diferiți. Unde poate avea o persoană libertatea voinței?

Întrebare: Ar trebui oamenii să învețe din aceste lucruri?

Răspuns: De fapt, nu. Dacă oamenii obișnuiți nu au liber arbitru, nu poți face nimic. Poti apela doar la cei care o au.

Dacă o persoană are egoism și un punct în inimă și poate face ca lumina să acționeze asupra ego-ului său prin intermediul acestuia, poate forma polul corect, astfel încât egoismul și altruismul să fie împreună ca Keter și Malchut, unde unul este pus deasupra celuilalt, astfel încât calitatea dăruirii prevalează asupra calității primirii și în plus, dacă se conectează cu ceilalți pentru a se asigura că este în calitatea dăruirii cu privire la ei și dacă își ascunde calitatea de primire, atunci lumina superioară este dezvăluită; corectează această persoană, iar această construcție se ridică la primul grad al lumii spirituale. Și asta este.

Cei care nu au un punct în inimă, din conștientizarea crizei, lipsei de sens, inevitabilității și lipsei de valoare, în măsura în care se alătură acestui sistem, merg și ei, și merg mai departe. Sentimentul corectitudinii conexiunii se trezește în ei și se conectează într-un singur sistem, iar ei simt direcția corectă.

KabTV „Am primit un apel. De ce câștigă evreii întotdeauna”  09,.6.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: