2020 Convenţia Mondială de Cabala

Din pagina mea de Facebook Michael Laitman 2/21/20

Musa din Istanbul, Ingrid de la Berlin, Vlad de la Kiev, Helena din Spania – sute de oameni din întreaga lume vin în Israel, într-un flux continuu, pentru Convenţia Mondială de Cabala din 2020.

Cel mai mare eveniment anual de Cabala din lume va avea loc la Ganey Hata´arucha, Terenurile de expoziție din Tel Aviv în 2020, în perioada 25-27 februarie.

Participanții se reunesc pentru a descoperi sistemul integral, care ne leagă pe toți, să simtă, doar pentru o clipă, sufletul unit, numit „Adam HaRishon”.

Convenţia Mondială de Cabala mărește eforturile și dorințele studenților în Cabala, pentru a atrage în lume forța pozitivă care se află în natură, pentru a trezi iubirea unul către celălalt, până când un foc unificator va porni între noi toți „ca un om cu o singură inimă”.

O concluzie clară, care a apărut după mulți ani de studiu in Cabala: nicio știință, înțelepciune sau abordare, psihologică sau pedagogică, nu va ajuta societatea umană să-și înfrâneze sau să-și echilibreze egoul supradimensionat – dorința de a se bucura în detrimentul altora – care se află astăzi la proporții atât de înalte, amenințând însăși existența noastră.

Pe măsură ce forțele pozitive ale iubirii, conexiunii și dăruirii, precum și forțele negative ale urii, diviziunii și egoismului, devin mai polarizate și opuse una față de cealaltă, plecând din societate în numeroase feluri, cu atât mai mulți oameni descoperă cum înțelepciunea Cabalei conține o forță de aprindere special, care poate echilibra aceste forțe și poate genera un nivel cu totul nou de existență armonioasă în umanitate.

Dacă simțiți îngrijorare pentru starea lumii, viitorul generațiilor noastre următoare, atunci sunteți invitați să vă conectați la emisiunile convenției și să participați ascultând lecțiile, discuțiile, preocupările, speranțele și rugăciunile participanților pentru soarta lumii.

Pagina evenimentului

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: