Rolul Grupului Este Descoperirea Creatorului

Parerea mea este ca principalul si singurul rol al grupului, este de a creste importanta atributului daruirii. Multe articole vorbesc despre asta. Daca trebuie sa dobandesc acest atribut si sa tanjesc la el dar nu pot face asta pentru ca nu stiu despre acesta, atunci am nevoie de anumite surse exterioare care sa ma stimuleze in aceasta directie. Acesta este grupul.

Deci rolul grupului este de a creste atributul daruirii in mine, sau maretia Creatorului.

Pentru a-l descoperi pe Creator, trebuie sa pregatim un loc pentru revelarea Sa. Acum acest loc al conexiunii dintre noi este egoist deci Creatorul din ei este ascuns. De aceea in lumea noastra, in starea noastra, se numeste ascunderea Creatorului.

Pentru a-l revela pe El, noi trebuie sa cream intre noi atributele daruirii care sunt compatibile cu El. Locul revelarii Creatorului este reprezentat de conexiunile altruiste, atributele daruirii dintre noi. Ele sunt mai intai revelate in grup unde le putem dezvolta prin ridicarea treptata a atributului daruirii fiind astfel atrasi spre acesta.

Initial acest atribut este numit Shechina, adica locul revelarii locuitorului (Shochen in Ebraica). Radacina lumii Shechina (in Ebraica) inseamna un loc unde sa locuiasca (Mishkan) sau un vas.

Din Congresul de la Harkov “Unitate spre Inaltare” 18/08/2012, Workshop-ul 4

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: