Un an decisiv

Întrebare: Privind diseminarea în lume, ce scopuri se află în faţa noastră? Vedem că oamenii suferă în multe ţări. Cum îi putem ajuta?

Răspuns: Adevărul este că sunt oameni printre noi care cred că dacă lumea încă nu a auzit de noi, este mai bine să aşteptăm: Să îi lăsăm să sufere mai mult şi apoi vom începe să diseminăm, după ce au înţeles deja esenţa suferinţei. O asemenea atitudine faţă de umanitate nu provine din iubire.

Trebuie să încercăm, cu toate costurile, să transmite măcar ceva oamenilor, oricine şi oriunde ar fi şi să le alinăm orice suferinţă a lor.

Anul acesta este unul foarte intens. Aşteptăm multe schimbări diferite în lume. Sunt re-alegeri ale diferiţilor oameni de la putere şi cu toate că de ei depinde foarte puţin, are totuşi o mare semnificaţie. Lumea trece prin scuturări masive.

Contractul cu sistemul monetar federal din America, cel care imprimă bani, se apropie de final. Şi cine ştie ce se va întâmpla în continuare. În alte cuvinte, lumea este în faţa unor dezvoltări foarte serioase în plan material.

Natural, toate aceste evenimente sunt concentrate în acest fel sub influenţa Luminii şi asta ne spune că putem implementa schimbări foarte puternice, deoarece ceva nou se naşte totdeauna din asemenea contraste.

În plus, trecem noi înşine prin schimbări imense, în interior şi în relaţie cu lumea. Totul depinde de cum vom folosi în mod efectiv aceste posibilităţi uimitoare, date nouă de Sus. Tot ceea ce vrem este aici; doar fă-o şi vei avea succes. Totul depinde numai de noi.

Dar în general, acesta este un an decisiv. În acest an, formăm împreună sistemul spiritual al lumii – corectarea lumii conform cu legile naturii.

Trebuie să lucrăm în colaborare cu oameni de ştiinţă, politicieni şi oameni respectabili care sunt de acord cu noi în tot ceea ce priveşte problemele lumii noastre. Trebuie să adunăm totul într-un singur sistem care poate apela lumea şi să începem să îl promovăm în mod sistematic, să îl aranjăm în locul corect, prin UNESCO, ONU şi guverne.

În faţa noastră se află un vast câmp de activitate. Încetaţi să daţi atenţie micilor probleme; încercaţi să vă ridicaţi deasupra lor, pentru că Creatorul „le strecoară” pentru ca voi să vă ridicaţi deasupra lor.

Nu uitaţi asta.

Trebuie să finalizăm repede dezvoltarea metodei educaţiei integrale şi să o oferim umanităţii. Până la sfârşitul acestui an vor apărea probleme noi în lume: şomaj, confuzie şi ruină. Lumea va avea nevoie de metoda noastră care, faţă de celelalte, este în principal gratis şi uşor de implementat şi nu necesită costuri în plus.

De obicei, dacă există o schimbare majoră în societate, ea necesită miliarde de dolari în investiţii: iar aici, aproape nimic. Dacă avem Internet, televiziune, cluburi şi voluntari, atunci totul se va pune în mişcare. În doar câteva săptămâni vom simţii cum oamenii se schimbă. Şi nu avem nevoie de nimic altceva. Se vor elibera enorme resurse iar lumea va deveni mai bună, mai prietenoasă şi mai luminoasă.

Din lecţia 5 de la Congresul de la Vilnius 3/25/12, Lesson 5

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: