Acum e timpul să acționăm!

Astăzi, prin această epidemie, Creatorul ne-a oferit o ocazie specială să ne îndreptăm către El. Vrem să-i oferim plăcere în timp ce îi oferim ocazia de a deveni unul cu noi, de a ne umple și de a face cu noi tot ce vrea El. Suntem pregătiți pentru orice.

Prima acțiune este să vă transformați în „embrion”. Embrionul din pântecele mamei se anulează complet, nu decide nimic pentru sine și dă totul autorității superioare. Aceasta este prima acțiune pe care trebuie să o realizăm cu toții acum: să ne îndreptăm împreună către Creator și să ne anulăm.

Pentru acest lucru Creatorul ne-a trimis coronavirusul și a organizat toată această stare pentru a ne ajuta să îndeplinim această acțiune: să ne întoarcem la El și să cerem corecție; adică conexiunea noastră. Creatorul ne-a pregătit deja toată fundația pentru unificare.

Dacă ne vom întoarce acum la El, vom simți brusc cum întreaga noastră lume va începe să se schimbe. Realitatea materială, sistemele sociale și guvernamentale și relațiile dintre oameni se vor schimba. Ne vom simți într-o stare diferită, ca și cum am fi într-o lume diferită. Vom deveni mai sensibili unul cu celălalt, mai aproape; vom înțelege că ne raportăm la un singur sistem și nu putem face orice ne dorim.

Creatorul a început prin intermediul virusului să ne pună viața în ordine. Nu mai putem face ceea ce ne dorim. Toată lumea este tentată și pregătită să îndeplinească tot ceea ce este necesar.

Prin urmare, este necesar să ne îndreptăm către Creator cu solicitarea de a continua corecțiile, de a stabili o relație între noi, astfel încât El să se poată îmbrăca în interiorul relațiilor noastre bunel și să se reveleze pentru întreaga umanitate. Atunci, desigur, ni se garantează un viitor fericit și o viață bună. Acum este momentul să acționăm!

Din prima parte a Lecției zilnice de Cabala 29/03/20, – Scrierile lui Rabaș: „Conform celor explicate cu privire la „iubeste-ți aproapele ca pe tine însuți””

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: