“Ce lecții va învăța lumea de la COVID-19?” (Quora)

Michael Laitman pe Quora: “Ce lecții va învăța lumea de la COVID-19?”

COVID-19 este modul naturii de a învăța umanitatea lecții serioase de responsabilitate reciprocă, egalitate și despre superioritatea naturii față de oameni.

Forțându-ne la distanțarea socială și la condițiile de stat acasă pe parcursul unei perioade de timp relativ lungă, noi am devenit mai liberi să contemplăm la ce este cel mai important în viață, la cum ne purtăm între noi, la ce fel de lume am creat pentru noi înșine și dacă este o cale mai buna de a ne conduce viețile.

Într-o asemenea situație, noi putem să învățăm de la COVID-19 că în modul în care nu face discriminare între oameni de statut diferit, infectând în mod egal pe toată lumea, de la un Joe normal la leaderii lumii, ar fi înțelept ca și noi să ne raportăm în mod egal între noi.

Ben Garrat pe Unsplash

Noi putem de asemenea să învățăm despre micimea noastră comună în fața naturii, acolo unde o particolă microscopică este tot ceea ce trebuie pentru a aduce atât de multă boală, moarte și răsturnarea infrastructurilor socio-economice în jurul lumii.

Noi suntem într-un proces spre creșterea conștientizării față de interdependența și  interconectarea dintre noi și cu natura.

Într-un asemenea proces natura ne trimite diferite lovituri pentru a declanșa mai multă conștientizare globală, ca noi să dezvoltăm mai multă atenție și responsabilitate spre ceilalți.

De ce? Deoarece făcând astfel, noi ne asemănăm cu natura care ia în considerație fiecare detaliu.

Armonizarea relațiilor noastre ne va echilibra cu natura, iar noi atunci am experimenta reacția pozitivă a naturii.

Natura ne conectează tot mai mult și cu cât mai curând devenim conștienți de cum suntem forțați de natură să ne conectăm și să luăm parte activ la această conexiune pentru a o face pozitivă, atunci cu atât mai curând vom experimenta o viață mult mai bună.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: