Comunicarea online va duce la creșterea legăturilor sociale?

Întrebare: Acum toată lumea vorbește despre apariția profesiilor online, în special despre o transformare digitală. Toată lumea a învățat cum să folosească Zoom. În general, o digitalizare la scară largă a avut loc în două luni.

Cum poți rămâne membru al societății cu drepturi depline dacă, în profesiile online, vei interacționa constant cu un computer, cu numere?

Răspuns: Nu văd nicio problemă aici. Mulți dintre prietenii mei, în ciuda coronavirusului, continuă să lucreze de acasă. Celor mai mulți dintre ei le place. Și întreprinderilor le place pentru că acesta este o economie mare.

Cred că majoritatea întreprinderilor se vor dezvolta în această direcție. O persoană va lucra de acasă.

Am trecut și eu la un astfel de job. Anterior, până la 500 sau 600 de persoane se adunau în centrul nostru în fiecare dimineață, fără a le număra pe cele din diferite părți ale lumii care s-au conectat la emisiunile noastre. Și în ultimele luni predau doar online și, trebuie să spun că numărul de persoane doar crește constant, iar toată lumea este mulțumită de asta.

Întrebare: Credeți că ruperea legăturilor sociale din cauza comunicării online nu se va întâmpla?

Răspuns: Cred că, dimpotrivă, vor apărea conexiuni sociale noi, corecte, bune. Iar ruperea legăturilor din trecut este numai în folosul nostru.

Din KabTv „Fundamentele Cabalei” 24/05/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: