Cum să nu ne pierdem calea?

Întrebare: În această perioadă pandemică, pe ce trebuie să ne concentrăm? Ce informații specifice sunt cele mai importante?

Răspuns: Puterea comună, integrală, superioară, dorește să conducă omenirea la asemănarea cu care să devină integrantă, interconectată și interdependentă. Această condiție poate fi obținută într-un mod bun sau prin forță.

Să sperăm că vom merge mai departe într-un mod bun, chiar dacă până acum nu am avut succes. Egoismul nostru ne împiedică să ne unim într-o dependență integrală comună. Acesta este motivul pentru care suferim: apar diverse virusuri și tot felul de probleme. Dacă nu ne străduim pentru integrare, vom avea o mulțime de probleme secvențiale diferite.

Întrebare: Ce putem face dacă suntem gestionați și cum ne putem auzi? Cum să nu ne pierdem calea personală?

Răspuns: Pentru aceasta, o persoana trebuie să se studieze atât pe ea însăși, cât și știința Cabala.

Studiindu-te pe tine însuți, studiezi forțele care te afectează și începi să înțelegi cum trebuie să fii în combinația potrivită între tine și forța externă.

Există două forțe în univers: a ta, care este egoistă și cea externă, care este altruistă. Și toată umanitatea este între voi și forța altruistă. Înveți cum să te juxta posezi cu umanitatea pentru a fi cât mai aproape de puterea superioară și a deveni similară cu ea.

Din emisiunea KabTV „Fundamentele Kabbalei”, 24/05/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed