Dă virusului timp pentru a-și face efectul

Comentariu: Chiar și pe nivelul lumii corporale noi putem să vedem cum totul este interconectat, cum evenimentele dintr-o parte a lumii influențează puternic evenimentele într-o altă parte a lumii și cum răscoala care a început în Minneapolis s-a răspândit în jurul lumii.

Nu numai în America ci de asemenea în Europa, Israel și oamenii altor țări încep să iasă pe străzi să protesteze și să ceară. Acesta este locul în care trebuie să găsești cuvintele corecte și pe aceia care le vor spune. Altfel nimic nu va funcționa.

Răspunsul meu: Nu văd încă cum pot să ajung la oameni. Încă nu este nicio condiție necesară. Nu este nicio asemenea cantitate de suferință conștientă prin care tu poți ajunge la toată lumea și să întrebi, “Nu este suficient?”

Nu trebuie să te duci la cei bogați. Ei speră că totul se va întoarce și noi miliarde vor fi adăugate în conturile lor în fiecare zi. Nu te poți duce la cei săraci deoarece ei nu au timp pentru asta și ei nu înțeleg ce se întâmplă aici. Intelectualii sunt ocupați cu invențiile lor personale.

Așa că mâinile mele sunt legate, nu am la cine să apelez și nimic de spus. Pot să o explic mai în detaliu, însă nu văd cui. Noi încă trebuie să dăm virusului timp să acționeze.

Întrebare: Crezi că eu pot cu adevărat să încurajez oamenii să se gândească la asta și să încerce să găsească un răspuns diferit? Nu printr-un vaccin sau medicamentație?

Răspuns: Nu! Vaccinul este o speranță goală. Niciun vaccin nu va ajuta! Dacă virusul pleacă, va fi altul – chiar mai rău, de un tip diferit, mai sofisticat. Nu putem să ne îndepărtăm de asta!

Întrebare: Toate acestea au fost prezise în cărțile înțelepților? Și în ce formă?

Răspuns: Vaccinul nu a fost prezis, deși este o opinie generală că virus vine de la cuvântul “Avirot”, “transgersiune”. Dar că va fi în forma asta, nu. Eu cred că aceasta este o aterizare foarte lină a umanității “pe propriul bum”, astfel încât simte de unde crește și de unde aparține. Noi vom fi forțați să ne plecăm capul și să simțim cine suntem.

De pe KabTV “Situația internațională de astăzi” 6/18/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: