“Noul Coronavirus a infectat copii?” (Quora)

Michael Laitman, pe Quora: Noul Coronavirus a infectat copii?

Pe măsură ce începem să redeschidem economia, observăm o intensificare anticipată a derulării coronavirusului, care infectează din ce în ce mai mulți copii.

În Statele Unite, Regatul Unit și Spania, se infectează și mor copii.

Pe măsură ce continuăm în era coronavirusului cu alegerea greşită de a încerca să punem din nou economia în mișcare, trebuie să ne folosim de inventivitate și ingeniozitate, să găsim noi soluții acestei noi probleme.

Cu alte cuvinte, acum, când interdependența noastră strânsă și interconectarea sunt în fața noastră, trebuie să ne gândim la modul în care putem realiza pozitiv o asemenea interdependență și interconectare.

Mai mult ca oricând, ni se arată că sănătatea noastră depinde de sănătatea tuturor celor din jurul nostru și, prin urmare, trebuie să ne asumăm responsabilitatea personală pentru sănătatea altora. Cu alte cuvinte, am fost puși într-o situație în care depindem de responsabilitatea și considerarea noastră reciprocă, pentru a supraviețui și a duce o viață sănătoasă.

Odată cu creșterea cazurilor de copii infectați, o nouă alertă roșie sună: nu numai că suntem dependenți unii de ceilalţi, acum şi copiii noștri -care credeam că sunt imuni- iau această boală şi sunt la fel de dependenți.

Prin urmare, sper că vom merge mai departe cu mai multă considerație și responsabilitate unul față de celălalt, întrucât ni se va arăta din ce în ce mai mult că trăindu-ne viața în indiferență, înstrăinare și neglijare a unuia faţă de celălalt, ne va duce la tot mai multe probleme și suferințe.

Foto de Sharon McCutcheon pe Unsplash.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: