Sănătate și medicină, partea 4

Ce ar trebui să facă 90% din populația lumii ?

Întrebare: Oamenii de știință au calculat că 40% din boli nu sunt cauzate de viruși sau de boli fizice, ci de stres mental. Astăzi milioane de oameni stau acasă, iar acest lucru duce în mod firesc la stres. Mulți oameni spun că daunele cauzate de acesta sunt mult mai mari decât de la un virus. Ce crezi despre asta?

Răspuns: Cred că omul trebuie să se corecteze. Nu are rost să socotim dacă este așa sau nu. Omul trebuie să înțeleagă că trăiește într-o societate integrală, în interiorul unei bule. Natura minerală, vegetală, animală și, cel mai important, natura umană îl afectează și el trebuie să fie în homeostază, în echilibru, cu acestea. Și acest lucru nu se întâmplă.

Omul dorește să primească totul din jurul său, să nu ofere nimic în schimb sau, în cazuri extreme, să dea doar atât cât i se cere. Aceasta e problema.

Astăzi suntem în condițiile care ne vor obliga să facem ceva. Într-adevăr, pentru a ne oferi tot ce avem nevoie, doar 10% din populație trebuie să funcționeze. Subliniez – pentru a oferi cele necesare!

Și restul de 90% din oameni trebuie, de asemenea, să fie hrăniţi și îngrijiţi. Dar nu trebuie să funcționeze pentru aspectele de acumulări fizice, nu trebuie să obțină nicio valoare materială. Ei trebuie să transforme societatea, umanitatea; să fie interconectată. Aceștia trebuie să se angajeze în autoeducarea și pregătirea celorlalți. Atunci vom avea o societate armonioasă.

Întrebare: Ce înseamnă „o persoană trebuie să dea”? Spuneți: homestazia înseamnă că o persoană ia ceva din natură și trebuie să îi ofere ceva. Ce anume?

Răspuns: Prietenie bună. Nu avem nevoie de nimic altceva.

Întrebare: A existat o perioadă în istoria omenirii care exemplifică o bună părtășie?

Răspuns: Nu, nu a existat.

Întrebare: Chiar și în timpul sistemului comunei primitive?

Răspuns: Există sisteme primitive chiar acum, de exemplu, în Africa, în Polinezia. Dar aceasta nu este o societate, ci o comună mică.

Din „Post-Coronavirus Era” KabTV, 14/05/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: