Un monument al coronavirusului

Comentariu: Europa s-a dovedit a fi neputincioasă în faţa coronavirusului. Mai întâi a căzut Italia, apoi Spania, apoi Franța. Sunt o mulțime de cazuri. Închiderea completă a frontierelor. Această Europă unită, care era mândră de granițele sale deschise, a început dintr-o dată să se închidă, țară după ţară. Susțineți comunicarea și conexiunea tot timpul, dar aici este invers.

Răspunsul meu: Mă bucur de închiderea frontierelor! Mă bucur de distrugerea acestor legături egoiste, militariste și de altă natură.

Virusul rupe toate conexiunile vechi, acest întreg nod Gordian, pe care nu l-am putut rupe. Acum nu mai există aceste scheme: furnizori, consumatori, nave care circulă dintr-o parte a lumii în altă parte a lumii pentru a livra bunuri inutile… Pentru ce?!

Totul va fi calm acum. Vedeți cum s-a îmbunătățit ecologia, aerul a devenit mai curat.

Comentariu: Se spune că aerul din Italia a devenit mai curat cu aproape 25-30%. Apa curge în Veneția. Și nu mai există smog deasupra Chinei, iar în schimb păsările zboară pe cer.

Răspunsul meu: Îmi amintesc că am călătorit într-o gondolă de-a lungul canalelor Veneției, am cufundat mâna în apă, era atât de romantic. Apoi, timp de câteva luni, unghia și pielea de pe întregul meu deget se descojeau. Câte antibiotice am luat! Nici azi, nu-mi pot imagina. Dacă acele canale sunt curate, atunci ar trebui să fie făcut un monument pentru coronavirus.

Comentariu: Acum țările s-au închis.

Răspunsul meu: Corect! Se spune în Tora că înstrăinarea păcătoșilor este bună pentru ei și bună pentru lume.

Întrebare: De ce nu am ajutat Italia prin întreaga lume?

Răspuns: Cum aşa?! Cine va ajuta? Pentru ce?!

Comentariu: Există un astfel de lucru – ajutor.

Răspunsul meu: Nu există nici un fel de ajutor. Dimpotrivă, ajută să-l îngropi mai adânc în pământ.

Cum este construit întregul sistem mondial, sistemul relațiilor mondiale? Se gândește cineva la altcineva decât la sine? Nu mă pot ridica în niciun fel dacă nu îi suprim pe ceilalți. La urma urmei, totul este măsurat relativ.

Întrebare: Vrei să spui că fiecare acționează numai de dragul lui, care este lumea noastră?

Răspuns: Desigur.

Întrebare: Și spuneți că dacă toată lumea consideră că fiecare acționează numai de dragul lui, este bine, nu-i așa?

Răspuns: Da, dar în afară de aceasta, ei vor simți că fără sprijin reciproc, fără o legătură adecvată nu putem încă supraviețui.

Întrebare: Adică, statul trebuie să concluzioneze că conexiunile au fost vicioase, egoiste, iar acum trebuie să ne despărțim pentru a ne conecta la o altă conexiune mai târziu?

Răspuns: Virusul le anulează. Toate navele cu motor, locomotive cu aburi, avioane, totul stă nemișcat și totul este calm, nimic nu se mișcă. Treptat, toate băncile vor fi goale, toate lucrurile inutile vor dispărea. Într-adevăr, în ultimii ani, cele mai importante întreprinderi au fost companiile, care au alocat bani inutili. Cineva îl tipărește la o mașină. Acestea sunt, în plus, speculații pure, în plus, prin aer.

Acum toate acestea ar trebui să dispară dar pas cu pas. Ca un balon de săpun sau un balon cu heliu care zboară departe și explodează undeva.

Întrebare: La ce relație trebuie să ajungă statele după această anulare? Care este cea mai bună? Care este opinia ta?

Răspuns: Foarte simplu. Îți dau ceva, îmi dai ceva necesar existenței noastre. Asta este și nimic în plus. Nimic în plus!

Și pentru tot restul, ne angajăm să studiem lumea în care trăim, să ne studiem pe noi înșine și cum putem realiza o stare cu adevărat bună și corectă în lume.

Întrebare: Și despre ce ai vorbit întotdeauna – creșterea unei singure Europe?

Răspuns: Aşa este.

Adică, tot ceea ce am făcut, toate lucrurile inutile care au ajuns până la 90% din ocupațiile noastre, întreprinderile și orice altceva, acum trebuie să le lăsăm pe toate de dragul creșterii, de dragul schimbării întregii umanități.

Știi cum totul va fi liniștit, calm, bine! Ce atmosferă liniștită va fi, vor cânta păsările, vor apărea din nou pești în mare. Totul va fi bine.

Comentariu: Ecologia se va reface.

Răspunsul meu: Totul! Ca la Cernobîl.

Comentariu: Acum, același lucru se întâmplă și în Fukushima. Totul este restaurat, acele animale care au dispărut cu mult timp în urmă, au apărut din nou.

Răspunsul meu: Da, s-a considerat că acestea au dispărut, dar în natură nu dispare nimic. Un Reshimo, o înregistrare informațională, există și începe brusc să apară de undeva. Cum poate fi de undeva?! Dar la fel cum a apărut o dată de undeva, se întâmplă acum.

Comentariu: Este necesar doar să-i îndepartăm pe oameni de acolo.

Răspunsul meu: Sper că oamenii vor fi diferiți. Și dacă nu, atunci dinozaurii vor veni din nou.

Întrebare: Vorbești întotdeauna despre umanitate interconectată. Ce este umanitatea interconectată? Să spunem după virus.

Răspuns: După virus, umanitatea interconectată este atunci când fiecare obține ceea ce are nevoie pentru a trăi într-o formă normală: haine, mâncare, casă etc., educație pentru copiii săi și tot ceea ce este necesar și în afară de aceasta, restul timpului este angajat în munca publică. Și toată lumea devine la fel.

Întrebare: Ce este acea lucrare publică?

Răspuns: Munca publică înseamnă consolidarea relațiilor publice între oameni. Şi nimic altceva! Este interzisă angajarea în orice fel de afaceri. Fără afaceri!

Întrebare: Relațiile publice între oameni, ce este aceasta?

Răspuns: Este o astfel de întărire a relațiilor dintre oameni în care apare trenta forma cea mai înaltă a naturii, atunci când ne simțim ca fiind existenți pentru totdeauna!

Întrebare: Ca urmare a acestei educații, cum ar trebui să tratez alte persoane?

Răspuns: În măsură în care te tratezi. Deși suntem separați unul de celălalt de corpurile noastre, suntem până la urmă un singur corp spiritual.

Întrebare: Adică „iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”, aceasta este tratamentul „ca tine însuți”?

Răspuns: Da. Și va veni!

Din „Știri cu Dr. Michael Laitman” – KabTV, 26/03/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: