Va fi Kremlin noul Turn Babel?

De ce i-a despartit Creatorul pe ziditorii Turnului Babel? In fond, tot ce au vrut a fost sa uneasca si sa  construiasca un oras pentru ei, deci de ce rezultatul a fost unul de invrajbire intre ei? Raspunsul e, ca trebuia sa fie dezvaluit acest lucru.

Chiar daca au putut uni, unitatea lor a rezistat doar pentru scurt timp, pentru ca nu erau conectati la scop, la urmatorul nivel. Au profitat de starea prezenta cat au putut, la fel ca Rusia Sovietica de exemplu, si s-au impodobit cu succes pentru scurt timp. A inceput chiar sa concureze cu America, dar apoi a inceput colapsul. Ce s-a intamplat? Pentru ca si-au folosit toate resursele starii lor si nu mai aveau unde merge.

Urmatorul pas ar fi fost urcusul, iesirea din starea de unificare fortata si intrarea in noua etapa- unificare prin gand si alegere. Dar ei nu au avut forta sau mijloacele de a o face. Nu aveau cum compensa egoul lor matur, evolutia egoista din acel sistem.

Pe masura ce cresc, motivatiile oamenilor din trecut nu mai sunt suficiente. Ei nu mai trateaza cu raul care i-a fortat sa se uneasca in vremurile de necaz. De aceea noua etapa isi face aparitia si toata unitatea din trecut se prabuseste.

La fel e a fost si in Vechiul Babilon. Nu e un viitor pentru Rusia, altul decat atingerea corectarii imediate prin folosirea metodei de corectare. Aceasta tara e in mod special capabila sa-si atinga scopurile, si o poate face mai repede decat orice natiune, daca locuitorii ei ar adopta ca scop si metoda Kabbalah ca idee nationala.

Daca s-ar intampla asa, atunci in decursul unei singure generatii ar reusi sa construiasca un imperiu spiritual si material! Teoretic, aceasta ocazie e valabila pentru ei. Altfel vom lua parte la un colaps deplin si o dezintegrare a Turnului Babel rusesc.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed