A doua venire a LSD-ului

 În Știri ( de la Bazaarul rus) „Aproape o sută de oameni din Statele Unite au devenit victime ale LSD-ului neautorizat : unii şi-au ciocnit mașinile de pereți din beton, alții au sărit de la ferestrele unor cladiri inalte , alţii au întrerupt lecțiile în școli și colegii  cu un comportament nepotrivit, etc

„Presa a răspândit rapid vestea despre otrăvire. Un nou val de popularitate a LSD-ului în rândul tinerilor se poate transforma în costuri imense în domeniul sănătății și poate schimba radical tacticile în lupta împotriva drogurilor ilegale.

„Acum cincizeci de ani, un drog halucinogen a devenit o parte integrantă a subculturii tineretului. Spre deosebire de cocaină, heroină și marijuana, acesta a transportat o persoană într-o realitate complet diferită. Oamenii au susținut că ar fi început să vadă cu ochii închiși, sa citească gândurile, să prezică viitorul și chiar să schimbe trecutul, etc.

„A fost o vreme când unii oameni de stiinţă nu au condamnat, ci au salutat utilizarea LSD-ului ca ” mijloc de expansiune a conștiinței . ” Abia spre sfârșitul anilor ’70 această nebunie pentru droguri a început să dispară.

„Industria de droguri trece printr-o criză. Marijuana astăzi este permisă în 20 de state și nu produce mult interes din partea tinerilor. Starea interioară a tinerilor din anii ’80 era potrivită pentru cocaină ; cei care au trăit în anii ’90 depresivi și rebeli au iubit heroina ; generația anilor 2000 nu şi-a făcut alegerea în droguri, iar cei care trăiesc acum doresc să găsească ceva care le va schimba complet perspectivele.

„Interesul pentru LSD este evident . Astăzi , chiar și cei mai de succes adolescenti sunt deprimaţi din cauza suprasaturației pieței cu bunuri și servicii. Ei nu aspiră la nimic, dar in adancul sufletului vor să găsească ceva care îi va atrage.

„Spre deosebire de marijuana, heroină si cocaină , producția și transportul de LSD nu provoacă mari dificultăți – este lichid, care în doze microscopice este trântit pe o bucată de hârtie . Prin urmare, să transporţi peste graniţă 100.000 de „mostre” este mult mai ușor decât 100.000 de pastile , țigări sau doze de pulbere.

„Cartelurile vor inunda piata din SUA cu LSD în a doua jumătate a anului 2014 ; au început deja o campanie de marketing. Cel mai probabil, LSD-ul se va muta printre straturile superioare ale societății.

„LSD-ul nu va concura cu marijuana sau heroina ; LSD-ul ia segmentul său de piaţă. Cartelurile sunt deja resemnate cu faptul că marijuana va fi în curând legalizată în Statele Unite ale Americii, iar produse puternice ale companiilor farmaceutice vor înlocui heroina și cocaina . ”

Comentariul meu: Oamenii experimentează o dorinţă arzătoare de a găsi sensul , pasiunea si scopul . Drogurile dau un sentiment fals de ” zbor „, calm și bună dispoziţie . Dar aşa cum a avut loc o pasiune cu ele în trecut, se va duce de data asta la fel de bine, pentru că natura noastră, egoismul, este în continuă evoluție și necesită un răspuns mai precis la întrebarea cu privire la sensul existenței, la revelația adevăratului său scop: trecerea la nivelul eternităţii si perfectiunii .
Diseminarea noastră ne va ajuta să trecem prin această perioadă mai repede și să ocupăm umanitatea cu sarcina adevărată: trecerea la următorul nivel de existență.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: