“Care este cauza principală a antisemitismului și a urii colective față de poporul evreu și credința lor?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, La Quora: Care este cauza principală a antisemitismului și a urii colective față de poporul evreu și credința acestuia?

Potrivit înțelepciunii Cabalei, poporul evreu poartă metoda de corectare a umanității, iar fenomenele negative din lume ies la suprafață din ce în ce mai mult din cauza eșecului poporului evreu de a implementa această metodă.

Cu alte cuvinte, conform Cabalei, evreii sunt responsabili pentru corectarea lumii. Nereușind să accepte o astfel de responsabilitate și, în schimb, căutând să găsească succesul în această lume, ura împotriva evreilor locuiește subconștient în neevrei.

Antisemitismul va continua până când poporul evreu își va corecta legăturile până la un punct în care se va uni „ca un singur om cu o singură inimă” și, prin răspândirea metodei unei astfel de corectări, își vor realiza destinul ca „o lumină pentru națiuni”.

Dacă poporul evreu va reuși să-și îndeplinească misiunea, aceasta va acționa ca o adevărată soluție pentru antisemitism. Acesta este unul dintre punctele pe care înțelepții Cabalei le-au declarat de-a lungul generațiilor. Poporul evreu trebuie să fie corectat și conectat, iar printr-o astfel de unitate, iubirea se va răspândi în restul lumii. Atunci, toate națiunile îi vor respecta și onora pe evrei.

Pe baza videoclipului, „Care este soluția la antisemitism?” Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: