“Cât de aproape suntem de sfârșitul lumii?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cât de aproape suntem de sfârșitul lumii?

De când a început conflictul Rusia-Ucraina, din ce în ce mai mulți oameni devin depresivi, simțind că se află într-o fundătură. Se vorbește despre un al treilea război mondial, care ar putea fi nuclear. Prețurile cresc și tot mai mulți oameni simt un sentiment general de panică. Mai mulți oameni simt că sfârșitul lumii este foarte aproape și este doar o chestiune de timp.

Într-adevăr, cabalistul Yehuda Ashlag, cel mai mare cabalist al secolului trecut, a scris că am putea ajunge la un al treilea război mondial, unul nuclear, și că ar putea exista chiar și un al patrulea război mondial dacă nu ar fi suficient.

Cu toate acestea, nu există un sfârşit al lumii și asta pentru că natura are un plan.

Planul este că trebuie să trecem prin aceste procese foarte neplăcute, care sunt pline de probleme și suferință, dacă nu ne corectăm în prealabil. „A ne corecta” înseamnă să ne schimbăm atitudinile unul față de celălalt, astfel încât să ne conectăm în mod pozitiv, deasupra impulsurilor noastre separatoare.

Prin urmare, există două scenarii posibile pentru povestea care se joacă în fața noastră: Scenariul rău afirmă că civilizația noastră se va prăbuși și va trebui să o repornim din rămășițele sale. Opțiunea mai ușoară este să continuăm în viitor fără războaie și bombe nucleare. Cu toate acestea, cea de-a doua opțiune necesită să facem o schimbare semnificativă de atitudine unul față de celălalt.

Trebuie să realizăm că totul depinde de legătura noastră unii cu alții și cu natura. Conectându-ne pozitiv unul cu altul, putem influența natura în bine și făcând acest lucru ne protejăm.

Bazat pe videoclipul „Ne apropiem de sfârșitul lumii?” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Fotografie de UX Gun pe Unsplash.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: