“Ce este soarta?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Ce este soarta?

Soarta este ceea ce parcurgem prin sentimentele noastre, viețile și condițiile noastre. Este un rezultat al influenței naturii asupra noastră și al interacțiunii noastre cu natura.

Avem capacitatea de a învăța care este soarta noastră și de asemenea de a ne gestiona soarta, dacă depunem o anumită cantitate și calitate de efort în acest sens. Cu alte cuvinte, putem ajunge la o înțelegere clară a soartei noastre și de asemenea, putem prelua controlul asupra acesteia dacă dorim.

Pentru a ne înțelege soarta și a o controla, trebuie să ne descoperim programul de operare. Procedând astfel, obținem o înțelegere clară a procesului în care ne aflăm și a modului în care acesta ne îndeamnă, de la o generație la alta, să ajungem la destinația finală.

Acest proces a început cu începutul creației, înainte de apariția universului nostru și se dezvoltă treptat până la o stare în care va trece complet într-o altă formă faţă de forma în care se află acum.

În timp ce existăm în realitatea noastră actuală, numită în înțelepciunea Cabala „această lume”, avem capacitatea de a ne schimba și de a ne influența soarta. Prin studiul Cabalei, putem atrage forțele care ne permit să ne influențăm soarta în fiecare moment, și prin aceasta putem schimba natura nenumăratelor stări prin care trecem.

De exemplu, dacă părinții unui copil l-au trimis în clasa întâi la școală, atunci acel copil nu are de ales decât să urmeze câțiva ani de școală înainte de a absolvi. Întrebarea este dacă acesta se va bucura de acești ani învățând și reușind, sau îi va simți ca pe o povară, ca pe o pedeapsă.

Bazat pe emisiunea „Viață nouă” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi pe 21 decembrie 2014 și „ Stări Spirituale” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman pe 26 octombrie 2021. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: