“Ce este viața perfectă?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Ce este viața perfectă?

Viața este perfectă.

Nenumăratele vise pe care le avem fiecare despre o viață perfectă sunt detașate de ceea ce este de fapt o viață perfectă, iar problema noastră este că nu reușim să înțelegem ce este o viață perfectă.

Pentru început, nu putem experimenta vieți perfecte dacă încercăm să primim totul pentru noi înșine. De ce? Pentru că ne comparăm constant cu ceilalți și astfel, de la început, oricât am câștiga vom simți mereu lipsuri. Prin urmare, o viață perfectă nu poate fi decât în ​​sensul opus, nu în direcția în care primim și avem din ce în ce mai mult, ci că nu vom primi absolut nimic și că împlinirea noastră va veni din dorința ca abundența să treacă prin noi. să-i împlinească pe toți – ca alții să experimenteze perfecțiunea în tot ceea ce își doresc.

La fel, pentru ca alții să experimenteze perfecțiunea pe care și-o doresc cu adevărat, ar avea nevoie de aceeași înclinație: să nu aibă nevoie de nimic decât ca abundența să treacă prin ei către toți și ca toți să fie împliniți.

Perfecțiunea apare atunci când nimeni nu își dorește nimic pentru sine, ci doar să-i împlinească pe ceilalți. Toată lumea există atunci într-un fel special de corectare, bucurându-se de viața perfectă, experimentând o lume plină de abundență și bucurie.

Bazat pe videoclipul „Ce este viața perfectă?” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Fotografie de Louis Hansel pe Unsplash.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: