“Cum poate creșterea accesului la internet în rândul comunităților cu venituri mici, să ajute la promovarea dezvoltării sociale și economice?” (Quora)

Michael Laitman, pe Quora: Cum poate creșterea accesului la internet în rândul comunităților cu venituri mici, să ajute la promovarea dezvoltării sociale și economice?

Cu ajutorul internetului, fiecare persoană din lume poate accesa surse nelimitate de informații aproape fără costuri. Acest lucru înseamnă că este egal pentru fiecare din întreaga lume. Chiar dacă egoul uman se află în spatele dezvoltării sale, totuși este obligat să trezească în noi o înțelegere a umanității ca un singur corp interconectat. Prin creșterea conștientizării despre adevărata noastră stare, de umanitate interconectată, sper că vom experimenta o transformare globală pozitivă, cât mai repede posibil, chiar și în zilele noastre.

În cele din urmă, informațiile, comunicațiile și tehnologia s-ar putea să nu realizeze dezvoltarea socio-economică a straturilor mai sărace ale populației lumii, dar vom înțelege că trebuie să ne schimbăm atitudinea față de lume și față de conexiunile noastre – de la egoism la altruism.

Ca atare, vom deveni egali. Nu putem rămâne în iluzia că, dacă acum vom împărți totul în mod egal, atunci lumea se va schimba. O astfel de diviziune nu va duce la schimbări benefice în lume. Am văzut deja cum se întâmplă acest lucru. Procedând astfel, doar interferăm cu oamenii care lucrează și se dezvoltă. Dimpotrivă, trebuie să aducem oamenilor o nouă realizare, conform căreia toată lumea ar trebui tratată ca o singură familie, în mod altruist. Vom face atunci lumea egală, fericită și perfectă.

Bazat pe emisiunea “Întrebări și răspunsuri” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman.. Scris / editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed