“Cum poți profita la maximum de o relație?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum poți profita la maximum de o relație

Putem profita la maximum de o relație luând mai întâi în considerare faptul că suntem părți ale sistemului interconectat și interdependent al naturii și că fiecare avem roluri unul față de celălalt în acest sistem.

Pur și simplu așa ne aranjează natura. Trebuie să acceptăm acest lucru ca pe un dat și să căutăm cum să folosim corect acest dat, adică să ne dăm unul altuia oportunitatea de a ne corecta – de a îmbunătăți modul în care ne vedem pe noi înșine și lumea ca ființe interdependente – pentru a ne conecta în integralitate și perfecțiune.

Cu alte cuvinte, înseamnă că trebuie să ajungem la o stare de iubire din ce în ce mai mare între noi. Când ne propunem să atingem o stare de iubire reciprocă în cel mai scurt mod posibil, atunci nu contează ce trăim pe drum până acolo.

Totul se îndreaptă către o stare finală de iubire. Dacă nu se va întâmpla chiar acum, atunci va avea loc peste câțiva ani, iar dacă nu peste câțiva ani, atunci în câteva încarnări. Prin urmare, atunci când intrăm într-o relație, ar trebui să urmărim nu mai puțin decât o stare de iubire completă și perfectă.

Bazat pe videoclipul „Cum să profitați la maximum de orice relație” cu cabalistul Dr. Michael Laitman, Yael Lesshed-Harel și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: