“Cum primesc răspuns la rugăciunile mele?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum primesc răspuns la rugăciunile mele?

Creatorul aude fiecare cerere, întrebare și strigăt – fiecare rugăciune. Dar într-adevăr, la care răspunde El?

Rugăciunile noastre primesc răspuns în măsura în care rugăciunile noastre se aliniază cu planul Creatorului și cu dorințele Sale pentru noi.

Ce ne dorește Creatorul? El dorește ca noi să ne conectăm în mod pozitiv unii cu alții, în echivalență cu însăși calitatea Lui de iubire.

Indiferent cât de conflictuali, dezbinați și câtă urâ am avea unul față de celălalt, toți va trebui să ne maturizăm și să realizăm cea mai înaltă stare care ne-a fost pregătită: una de iubire absolută unul pentru celălalt.

Iubirea apare atunci când trecem printr-o schimbare revoluționară a atitudinilor noastre unul față de celălalt. Este atunci când ne susținem și ne încurajăm unul pe celălalt și când fiecare ne propunem să ne împlinim reciproc. Cu alte cuvinte, iubirea este atunci când trecem de la a ne gândi doar la noi înșine la a ne gândi să aducem beneficii tuturor celor din afara noastră.

O rugăciune de a ajunge la o asemenea iubire primește răspuns. Cu toate acestea, trebuie să fie din adâncul inimii, să vrem cu adevărat doar ce este mai bun pentru ceilalți, și nu doar să spunem cuvinte în acest sens.

Bazat pe „Ştiri cu Cabalistul Dr. Michael Laitman” de la KabTV din 3 martie 2022. Scris/editat de studenții Kabbalistului Dr. Michael Laitman.

Fotografie de Sylvain Brison pe Unsplash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed