„Cum putem citi mintea cuiva?” (Quora)

Michael Laitman, în Quora: „Cum putem citi mintea cuiva?”

Este posibil dacă lucrăm asupra noastră în așa fel încât să devenim oameni diferiți. Cu alte cuvinte, dacă ne trecem la stările altora, ca și când am copia stările lor asupra noastră, atunci le putem citi gândurile și dorințele.

Cu toate acestea, nu este o sarcină simplă. Pentru a face acest lucru, trebuie să acordăm prioritate gândurilor și dorințelor altora înaintea noastră, să ne dedicăm și chiar să ne anulăm. Ne facem apoi mintea ca mintea lor și le putem simți dorințele și gândurile.

Acesta este rezultatul unui proces de creștere a măreției altora, până la un punct în care îi simțim ca fiind de cea mai mare importanță. Când începem să ne raportăm la gândurile și dorințele altora, atunci începem să simțim că se deschide o lume cu totul nouă și enormă: în loc să percepem în propriile noastre perspective individuale înguste, adăugăm o percepție prin gândurile și dorințele altora. Poate fi asemănat cu modul în care celulele își simt organismul gazdă mult mai mult decât statutul lor individual, ceea ce le determină să acționeze maxim în beneficiul organismului gazdă și să primească de la organismul gazdă doar ceea ce au nevoie pentru a acționa în beneficiul gazdei .

Când descoperim acel tip de conexiune unul cu celălalt – în care fiecare ne gândim la celălalt ca fiind mai mare și mai important decât suntem pentru noi înșine și creăm o atmosferă de sprijin și încurajare oferindu-ne reciproc tot ceea ce este necesar pentru a alimenta această conexiune – atunci vom experimenta o nouă armonie care decurge din înclinațiile noastre unificate de a ieși unul către celălalt.

Legile naturii, care sunt legi ale iubirii, altruismului și conexiunii, stabilesc scenariul potrivit căruia citirea minții cuiva este posibilă, cu condiția ca noi să ne abordăm cu o intenție autentică în beneficiul lor. Dacă există o bucată de intenție egoistă și de exploatare, atunci vom rămâne detașați mental și emoțional.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: