“Cum se pot ajuta reciproc oamenii decenți din lume, în timp ce acțiunile conducerii lor sunt pentru propriul interes și divizibile, la nivel internațional?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum se pot ajuta reciproc oamenii decenți din lume, în timp ce acțiunile conducerii lor sunt pentru propriul interes și divizibile, la nivel internațional?

Oamenii decenți ai lumii trebuie încă să înțeleagă ce este adevărata decență și care este adevăratul beneficiu al lumii – acțiuni exclusiv altruiste, îndreptate spre unificarea umanității ca o singură organizație și sistem.

Așa existăm sub legile naturii. În prezent nu respectăm aceste legi, fapt care este motivul suferinței noastre.

Dacă am înțelege că legile naturii sunt altruiste și că suntem mișcați de ego-ul nostru interior și trebuie astfel să ne ridicăm deasupra lui și să ne unim cu natura generală, procedând astfel, ne-am organiza unificarea mondială într-o singură umanitate și o nouă civilizație.

Apoi am crea o forță care să contracareze actuala guvernare egoistă asupra lumii și nu ar rămâne nicio cale de ieșire pentru aceasta, adică nu ar mai avea pe nimeni peste care să conducă. De asemenea, ar trebui să se schimbe și să accepte treptat în guvern oameni care să se ocupe de beneficiile umanității. Așa putem ajunge la o formă altruistă de guvernare care ar guverna lumea pur și simplu în beneficiul ei.

Bazat pe o emisiune “Întrebări și răspunsuri” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman.. Scris / editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed