Emigrație în numele lui Allah

În Știri (newscom.md) „Vorbind la Moscheea Al Aqsa  în Ierusalim, Ayed a declarat că țările europene vor pregăti afară „covorul roșu” pentru imigranții musulmani, nu din compasiune, ci pentru că Europa are nevoie disperată de forță nouă de muncă….”

„Astăzi trăim în vremuri care ne permit să vedem războiul global la o scară de neimaginat, cu toți  liderii mondiali care sunt ca liliecii orbi, neajutorați și neputincioși, și nu sunt dispuși să  oprească nebunia. Orice prost poate vedea invazia musulmană care vine. Situația e total ciudată  cu imigranții musulmani – o tactică de război! …”

„II vom călca în curând sub picioarele noastre, în numele lui Allah. …”

„Vom avea copii cu ei, pentru că avem de cucerit pământurile lor! …”

Ayed a spus „că le place sau nu „americanii, italieni, germanii și francezii vor trebui să accepte „refugiații.”

„Europa se confruntă cu un dezastru demografic, deoarece cetățenii săi nu mai au copii. …”

„ Emigrat de dragul lui Allah înseamnă invadarea unor terenuri noi pentru a răspândi Islamul acolo. Și în Islam acest lucru este considerat un act foarte demn.”

Comentariul meu: Totul se întâmplă exact cum este scris în Tora despre sfârșitul zilelor (corectarea lumii). Islamul va cuceri lumea și toată lumea se va întoarce împotriva lui Israel. Metoda de corectare a lumii va fi dezvăluită în scopul de a ridica lumea la nivelul unității reciproce și la revelarea Creatorului.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: