” Noi deja crestem suficientă hrană pentru 10 miliarde de oameni – și încă nu se poate pune capăt foametei „

 În Știri (de la The Huffington Post)  ” Foametea este cauzată de sărăcie și inegalitate, nu de lipsă. În ultimele două decenii, rata producției de alimente la nivel mondial a crescut mai repede decât rata de creștere a populației la nivel mondial. Lumea produce deja mai mult de 1 ½ ori suficientă hrană pentru a hrăni toată lumea de pe planetă. Asta e suficient pentru a hrăni 10 miliarde de persoane, vârful populației la care ne așteptăm până în 2050. Dar oamenii care fac mai puțin de 2 dolari pe zi – dintre care majoritatea sunt fermieri cu resurse sarace cultivând parcele mici de teren – nu își pot permite să cumpere această hrană.

” În realitate, cea mai mare parte a culturilor de cereale industriale produse merge la biocombustibili și conferă lot de hrană pentru animale, mai degrabă decât să fie hrană pentru 1 miliard de înfometaţi . ”

Comentariul meu: Această situație nu se va schimba până când omenirea nu va realiza că ea însăși trebuie să corecteze inegalitatea creată de natura noastră egoistă, și că numai prin obţinerea egalităţii, în primul rând între noi și apoi cu Creatorul, putem obţine prosperitate pentru toată lumea.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed