Ochi-în-ochi nu este nevoie de cuvinte

Comentariu: Omenirea este împărțită în cei care poartă măști și cei care nu. Suntem interesați de cei care poartă măști.

Psihologii spun că, dacă un copil nou-născut crește văzându-și mama și tatăl cu măști tot timpul (adică partea inferioară a fețelor lor este acoperită tot timpul, iar copilul aude sunete, nu vede buzele ci vede doar ochii), atunci el poate dezvolta abilități care sunt încă necunoscute umanității.

Răspunsul meu: Da. Va trebui să inventeze ceea ce nu vede la mama și tatăl său. Însă, nu este ceva normal, pentru că acest lucru nu este în natura noastră. Natura noastră este atunci când mama sărută, mama îmbrățișează, mama șoptește și copilul apucă buzele și gura mamei.

Întrebare: Se schimbă ceva la mamă și la tată atunci când își acoperă o parte a feței și comunică cu copilul?

Răspuns: Bineînțeles. Să nu poți atinge bebelușul cu buzele tale! Buzele sunt totul. Buzele sunt cea mai importantă parte a mamei. Acesta este organul comunicării de unde provin sunetele și căldura.

Întrebare: Privăm acum copilul de această căldură?

Răspuns: Desigur. Ce putem face dacă suntem atât de egoiști, dacă transmitem gena egoismului unul către celălalt?

Întrebare: Dar mama nu ar trebui să-și scoată încă masca?

Răspuns: Evident. La urma urmei, o mamă este în contact cu multe alte persoane și, prin urmare, poate aduce orice copilului ei.

Comentariu: Psihologii spun că anxietatea și oboseala în societate sunt cauzate și de restricțiile în comunicare, deoarece măștile acoperă cea mai mare parte a feței și nu îi vedem pe alții zâmbind.

Răspunsul meu: Acest lucru este, de asemenea, adevărat. Dar vă servește bine, din moment ce vă opuneți atât de mult unul altuia. Este corect să vedeți o jumătate de chip care nu exprimă nimic.

Era un zâmbet fals și, prin urmare, a dispărut. Coronavirusul l-a luat. Acum, dacă doriți să vedeți fața altei persoane, trebuie să vedeți fața corectă care se potrivește cu intenția lor corectă. Dacă faceți acest lucru, veți primi fețe fără măști.

Întrebare: Zâmbetul se va întoarce când vom începe să zâmbim unul altuia pe plan intern?

Răspuns: Da, desigur.

Comentariu: Psihologii spun că am fost pregătiți pentru comunicarea prin cuvânt și nu suntem pregătiți pentru comunicarea ochi în ochi, nu suntem pregătiți pentru această realitate.

Răspunsul meu: Așa este. Pentru că gurile noastre spun asemenea prostii, atâtea minciuni! Uită-te la toți acești politicieni, la oricine. Mai bine să tacă și să-și închidă gura. Iar ochii pot fi mai greu de ascuns. Ochii sunt conectați la straturi mai adânci ale sufletului.

Întrebare: Ce este „ochi-în-ochi?” Ce se poate ascunde aici?

Răspuns: Acesta este un contact mai profund.

Întrebare: Ce calități se vor dezvolta în noi după purtarea măștilor? Tu ce crezi?

Răspuns: Vom deveni mai sensibili unul față de celălalt. Vom începe să ne privim mai atent. Vom începe să vorbim mai puțin. Vom începe să acordăm mai multă importanță cuvintelor, acțiunilor, faptului că ni se permite să fim în contact unii cu alții.

Întrebare: Fiecare cuvânt al nostru va fi bine gândit?

Răspuns: Da!

Din „Știri cu Dr. Michael Laitman” KabTV, 02.11.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed