Pentru pace și prietenie

943Comentariu: Conform clasificării cultelor, „Grupul îți umple tot timpul cu sarcini, să vinzi cărți sau ziare, să recrutezi noi membri, să participi la cursuri și meditație.”

Răspunsul meu: Cabaliştii nu recrutează pe nimeni. Dimpotrivă, credem că totul ar trebui să fie absolut deschis. Nu atragem oamenii spre noi, ci diseminăm cunoștințele noastre în exterior. O persoană poate urmări cursurile noastre la televizor și pe Internet; suntem deschiși tuturor mai mult decât orice altă organizație.

O organizație închisă este, în primul rând, o caracteristică a unui cult. Noi nu suntem așa. O persoană poate să vină sau să plece, să se căsătorească, să divorțeze sau să își schimbe locurile de muncă sau profesiile. Avem afro-americani, chinezi, europeni, sud-americani, nativi americani și alte popoare.

Avem filiale în Germania, Olanda, Franța, America de Sud și de Nord și așa mai departe. Nu există o singură țară, inclusiv majoritatea țărilor arabe, în care să nu avem studenți.

Despre ce cult poți vorbi când este deschisă tuturor?! O arătăm deschis și o aducem către cea mai largă difuzare.

Comentariu: Dar se mai spune, „grupul îți umple tot timpul cu sarcini.”

Răspunsul meu: Dacă sunteți într-un grup, atunci trebuie să vă dedicați ceva timp liber diseminării, deoarece lumea depinde de asta.

Lumea nu are altă metodă de mântuire, ci doar prin corectarea naturii umane de la egoism la altruism, de la ură la iubire. Cred că este clar pentru toată lumea.

Fiecare om din lume ar trebui să-și facă timp să lucreze asupra lui însuși și să-i atragă pe ceilalți către aceeași corectare. Altfel, ce vom face? Staţi și așteptați și mai multe lovituri în cap? Nu, noi suntem pentru pace și prietenie.

KabTV “Am primit un apel. Cabala despre culte” 18.12.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: