“Răspuns unei soții îndoliate” (Linkedin)

Noul meu articol pe LinkedinRăspuns unei soții îndoliate

O studentă de-a mea mi-a scris următoarea scrisoare (scurtată):

Dragă profesor, aș dori să vă rog să mă învăţați cum să vorbesc cu Creatorul. Studiez cu dvs. de mai bine de 12 ani, iar în urmă cu aproximativ două luni soțul meu a murit. Am fost împreună timp de 28 de ani și el m-a susținut mereu și m-a ajutat să studiez. Era ca un înger. Mi se rupe inima în mine. vorbesc cu el în inima mea, îi cer sfatul. Este un fel de dialog. Dar el a plecat; există doar Creatorul. Cum pot trece de la a vorbi către o imagine a unei persoane la a vorbi direct cu Creatorul? Vă rog să mă ajutați.

Dragă …,

În primul rând, condoleanțe pentru pierderea soțului tău. În al doilea rând, faptul că a murit fizic nu înseamnă nimic. Dimpotrivă, legătura ta cu el acum este și mai puternică, cu excepția faptului că nu simți cât de puternică este. Prin urmare, să nu crezi că legătura cu soțul tău a dispărut. Dimpotrivă, imaginează-ți că el este cu tine interior, emoțional, spiritual. Așa ar trebui să te raportezi la el.

Vorbește cu el și vorbește cu Creatorul; asta este tot ce ai nevoie. Poţi vorbi cum vrei. Pur și simplu vorbește și atât el cât și Creatorul te vor înțelege. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să vorbești în cei mai simpli termeni.

Soțul tău este încorporat în Forța superioară, Creatorul, așa cum totul este încorporat în ea. Ori de câte ori vorbim cu cineva, vorbim de fapt cu Creatorul, chiar și atunci când nu suntem conștienți de asta.

Cea mai mare problemă a noastră este să realizăm că nu există cu adevărat nimeni altul în afară de Creator. Oameni buni, oameni răi, totul în jurul nostru sunt manifestări ale Forței superioare, Creatorul.

Cuvintele tale oneste, care vin din inimă, sunt rugăciunea cea mai bună și cea mai adevărată; este tot ce ai nevoie. Cele mai eficiente rugăciuni nu sunt cele care provin din texte scrise de alții, oricât de pătrunzătoare ar fi, ci cele din adâncul inimii.

Prin urmare, dragă…, continuă să vorbești soțului tău și Creatorului cu propriile tale cuvinte. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: