Razboiul din Estul Mijlociu se va muta in Lume

Parere (de la kp.ru) “Daca lumea nu mai cumpara datoriile SUA, va duce la prabusirea piramidei… SUA vede iesirea din acest impas prin izbucnirea unui alt razboi, fata de care problemele lor vor parea mici.

“Palestina nu ar fi intrebat despre recunoasterea ei fara aprobarea Statelor Unite. Si SUA vorbeste deja despre necesitatea ca Israelul sa se intoarca la granitele din 1967… pentru ca America are nevoie de un razboi in Estul Mijlociu pentru a aduce instabilitatea mai aproape de granitele rivalilor geopolitici: China, Rusia si Europa.

„La mijlocul secolului 20, anglo-saxonii, de dragul razboiului, dupa ce dolarul a devenit o valuta majora, au intors aliatii Europei de la Hitler si au inchis ochii la atrocitatile naziste. Astazi, americanii si britanicii fac din fundamentalismul islamic forta pentru un nou razboi… deci ii asista direct pe „fratii muslim” pentru a schimba regimul secular din Estul Mijlociu in unul islamic.”

„Statele Unite si-au parasit fratii si asociatii….pentru a-i inlocui cu diverse forme ale Al-Qaeda. Pentru ei, Gaddafi este mai rau decat extremistii islamici. De ce nu opresc Statele Unite pe Turcia, care se poarta fata de  Israelul cum nu a facut-o niciodata?”

„Liderii si cetatenii Israelului trebuie sa invete cine ii pune inca odata in primejdie., rezolvandu-si problemele imediate pentru a-si proteja suprematia in lume.”

“Iranul incearca acum sa urce valul facut de Statele Unite.”

“Natura monolitica a Vestului este distrusa,… sa nu mai vorbim despre reputatie ei.

“Se asteapta ca Libia sa se „prabuseasca”…..pentru ca SUA au nevoie de o baza pentru Al-Qaeda in Libia, de unde fundamentalismul, terorismul si haosul se va raspandi in regiune. Suplimentar, are nevoie de o baza militara pentru razboiul cu Israelul.

Apoi dorinta U.S de a aduce la putere radicalii din Siria. Siria a sugrumat prima etapa a insurgentei… Siria ar putea  sa reziste doar daca isi mareste incercarile de a escalada situatia.

„Haosul si radicalismul, care isi are originea in Estul Mijlociu si intarit in Israel va avansa. In cativa ani U.S vor pleca din Afganistan; Talibanii si ceilalti radicali vor veni acolo. Vor incepe revolutia islamica in Pakistan, Tajikistan, Uzbekistan, Kyrgyzstan si Kazakhstan. Este o amenintare directa la securitate in Rusia si China.”

Comentariul meu: Doar aspiratia spre unitate va putea rezista impotriva SUA si radicalilor; nimeni, nici macar Rusia nu are alte puteri. Dar dezvoltarea rapida a lumilor catre globalitate si interdependenta universala vor zadarnici planurile si ii vor trezi pe cei care sunt impotriva tendintei naturii inspre o lume unita.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed