Refugiații: Ce se va întâmpla in Europa? Partea 2

Remodelarea Individualitatilor
Nu este suficient să simt o conexiune cu ceilalți, nu este suficient să ne ţinem de mâini ca niște copii cuminti. În plus, am nevoie să simt că suntem una, o inimă, o simtire și o minte, un singur gând. Suntem cu toții unul.

Din această paradigma nu exista loc unde sa fugi, iar în acest uniune eu dispar, ma dizolv. Devin „masă”, unită și nu am  preocupari personale. Haine, pantofi, locuințe, paturi, alimente-nimic din acestea nu sunt ale mele. Nu e nimic al meu. Și numai atunci, după o răsturnare radicala internă,  mă simt bine și să devin liber.
Cu alte cuvinte, trebuie să reiau munca  și sa restructurez egoismul meu.

Aceasta nu înseamnă că  trăim într-o comunitate ultra-comunista. Natura ne preseaza prin corecțiile noastre nerealizate, prin inima noastră nedeschisa și prin”lumea inconjuratoare”, care nu a intrat in senzațiile noastre.

Și, în special, presiunea este pe europeni, care sunt individualisti pana la os. Pentru ei, e „casa mea – fortareata mea.” Și totuși, nu au unde să se ascundă, toate provin de la acest lucru, nu numai în Europa, ci pe scară globală. Fiecare persoană, fiecare națiune va primi experiente pe măsura egoismului, aceasta ducând la formarea scopului de a vrea să scape de egoism.

Va deveni clar că altfel pur și simplu nu va supravietui. Apoi se va naşte o căutare: Cum vom ieși din acest necaz? Cum ne putem schimba pe noi înșine? Cum sa oprim aceasta  rupere în cadere? Cum putem zdrobi natura noastra inferioara pentru a ajunge la miez?
În caz contrar, situația este de nesuportat. Mai bine moartea decât viața.

Ca si cum, pentru toti cei din jurul meu as avea „coloana vertebrală ” a egoismul meu rupta; au pus presiune pe sentimentele meu individualiste pentru a deveni constient, și este imposibil să îndur.

Nu știu ce să mai fac: sa fiu de partea lor sau sa fiu de partea mea?Dar natura nu va permite acest lucru (separarea). La urma urmei, scopul său, programul său, este pentru ca noi să avem grijă de noi înșine și de a ne corecta pe noi înșine. Nimic nu va ajuta aici: nici marijuana, nici sedativele, nici antidepresivele.

Fiecare persoană va suferi modificări majore și va trebui totuși să se”remodeleze” de la egoism la altruism. Astfel, ne vom simți cu totii ca o familie.
Și în familie am putut dormi în acelasi pat cu copilul meu, sau sa dau întreagul pat copiilor mei și să ma stabilesc undeva în apropiere.

Aceasta ar trebui să fie abordarea de bază. Și vom cauta o soluție: Cum ne putem schimba natura noastră astfel încât să putem vedea un copil iubit în fiecare persoană?
Nu există nici o altă cale. Și oamenii vor realiza acest lucru.
Va urma…

Din KabTV „O Viață Nouă” 8/27/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: