Să ne declarăm în faliment şi să începem din nou!

Opinie (Jim Rogers, investitor american şi autor, Presedinte al Rogers Holdings şi Beeland Interests) „Ne îndreptăm cu siguranta spre a avea mai multe crize care provin din Europa şi America; lumea este în pericol. Lumea a cheltuit sume uimitoare de bani pe care nu îi  are, de acum câteva decenii, şi totul vine acasă la culcare, „Rogers, CEO si presedinte al Rogers Holdings a spus la CNBC. …

” În 2002 a fost rău, în 2008 a fost și mai rău, iar în 2012 sau 2013 va chiar fi chiar și mai rău – să fim atenți”, a adăugat el.

” Rogers a spus la CNBC că singura soluţie la criză este de a lăsa pe toată lumea să intre în faliment.”

” Aduceți pe toată lumea într-o cameră şi să decideți că veți intra în faliment. Vei supraviețui și va veți reveni. Ne vom asigura că verificările sunt clare. Depozitele tuturor vor fi ok, sistemul va supravietui. „…

” Ea [lumea] ar fi mai bine dacă am putea ţine euro împreună şi ne-am reorganiza. Oamenii sunt în stare de faliment şi atunci când oamenii sunt în stare de faliment  și voi v-ați putea confrunta cu realitatea. Reorganizați bunurile, persoane competente (vor) veni şi veți începe din nou de la o bază solidă „, a spus Rogers.”

Comentariul meu: Desigur, ar scutura întreaga lume, dar noua pagină nu ar fi mai bună decât cea veche, deoarece aceiaşi egoişti ar construi rapid lumea lor teribilă; ei nu ar putea fi capabili să facă altfel.

Soluţie: De aceea, împreună cu anunţarea falimentului lumii (în Biblie, este o condiţie obligatorie pentru existenţa societăţii să se anunţe Yovel, o revenire completă a tuturor bunurilor la starea iniţială, la fiecare 50 de ani), avem nevoie de asemenea, să declarăm falimentul oamenilor şi a tuturor relaţiilor sociale ca și cauză de faliment a sistemului economic pe care l-au creat. O societate bazată doar pe educaţia şi creşterea integrală va fi capabilă să construiască un sistem util de relaţii sociale, concurente,nu în modul de a face rău, ci la cum să se beneficieze reciproc. Recompensa pentru aceste eforturi va fi revelaţia senzaţiei fluxului superior etern al vieții.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: