“Suntem liberi – liberi să ne rugăm” (Linkedin)

Noul meu articol pe LinkedinSuntem liberi – liberi să ne rugăm

Chiar și în cele mai rele vremuri și în cele mai extreme situații, inimile noastre sunt întotdeauna libere. Indiferent cu ce ne confruntăm, putem alege cum să ne raportăm la aceea cu care ne confruntăm. Acum, pentru că este din nou război în Europa, putem alege unitatea. La urma urmei, războiul este doar cea mai extremă stare de separare. Prin urmare, antidotul ei este unitatea; și putem obține unitatea dacă ne rugăm pentru ea – pentru toţi oamenii, din întreaga lume.

O rugăciune este o cerere precisă, care vine din adâncul inimii pentru a remedia o situație dureroasă. Într-o stare de separare și dușmănie, nimic nu ne poate împiedica să ne rugăm pentru unitate și iubire. Suntem întotdeauna liberi să ne rugăm.

Un război se câștigă cu spiritul, nu cu armele. Prin urmare, trebuie să ne ridicăm spiritele deasupra situației noastre fizice sumbre și să ne rugăm pentru puterea de a ne uni inimile deasupra tuturor diferențelor, diviziunilor și ostilității.

Dacă întreaga umanitate se unește în jurul războiului din Europa și se roagă pentru ca acesta să înceteze, pentru ca părțile să găsească puterea de a-și rezolva divergențele în mod pașnic, nicio rea-voință nu va putea rezista. Împreună, umanitatea poate stinge focul războiului din întreaga lume. Acest război este asupra noastră, asupra noastră a tuturor. Este datoria noastră, datoria fiecăruia dintre noi, să ne rugăm din adâncul inimii ca dușmanii să depună armele.

Tot ceea ce se întâmplă, se întâmplă pentru a conecta umanitatea, pentru a o uni. Evenimentele teribile care se desfășoară în prezent trebuie să devină o trambulină pentru unitatea globală. Cu toate acestea, acest lucru se poate întâmpla numai dacă nu ne eschivăm de la datoria de a ne ridica deasupra noastră și de a forma o responsabilitate reciprocă globală.

Dacă nu profităm de oportunitatea care ne-a fost oferită pentru a consolida unitatea în întreaga lume, atunci suntem și noi de vină pentru ceea ce se întâmplă și pentru ceea ce urmează să se întâmple.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed