Tendința către comunicarea mondială

Întrebare: Ce schimbări interne au avut loc în comunicarea noastră din anii ’90?

Răspuns: Am intrat într-un spațiu complet diferit de conexiuni între noi. Ne simțim o umanitate diferită. Dacă o comunicare anterioară între oameni se realiza prin telefoane, comunicații radio și așa mai departe, astăzi simțim legătura nu între oameni, ci între ID-uri, iar acesta este un sentiment complet diferit. Prin urmare, nu contează pentru mine cine îmi scrie, dar este important modul în care îl percep.

Întrebare: Se pare că, dacă în trecut fiecare persoană practic nu și-a părăsit satul și a fost legată de câteva zeci sau sute de oameni, astăzi întâlnește mii sau zeci de mii de oameni în viața sa. Care este scopul acestei tendințe?

Răspuns: Este un proces foarte simplu: trebuie să ne simțim ca o singură familie, o societate unită, interconectată, incapabilă să existe altfel. Acesta este un proces de interacțiune complet completă între noi. Și, deși această interacțiune este încă egoistă, aceasta ne va conduce la înțelegerea faptului că trebuie să găsim o altă metodă de comunicare.

Întrebare: Adică voi fi în contact cu miliarde de oameni? Și îi voi cunoaște personal?

Răspuns: Va fi comunicare la nivel mondial. Mai mult, trebuie să fie amabil; în caz contrar, ne vom distruge reciproc. Astăzi începem să realizăm cât de mult ne induc în eroare minciunile din acest sistem.

Din „Era post-Coronavirus KabTV, 21.05.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed