Tranzitia spre o Noua Lume

In stiri (TheMarker.com): Intram intr-o faza noua a dezvoltarii noastre despre care nu stim absolut nimic. Singurul lucru pe care il stim este ca aceasta tranzitie este o stare care ridica probleme si care poate sa fie plina de pierderi enorme si suferinte, chiar daca acestea vor duce, eventual, la un viitor mai bun. Deci, cum trecem de aceasta faza?

Comentariul meu: Oamenii incep sa gandeasca corect. Intr-adevar, suntem in curs de trazitie de la o lume bazata pe primirea egoista, spre o lume bazata pe daruirea altruista. Trecerea catre aceasta lume noua o realizam, fie alegand calea plina de suferinte, fie intelegand planul naturii. Aceasta cale a suferintei a fost cea pe care am urmat-o.

Explicandu-le oamenilor motivele pentru care se intampla aceasta, noi putem sa acceleram constietizarea ca trebuie sa ne schimbam, atat noi cat si societatea, si sa ne schimbam atitudinea nostra fata de lume. Totusi, doar a intelege ca acest ego este rau si ca trebuie schimbat in altruism, iubire si daruire, nu este suficient pentru a continua viata aici pe pamant. Avem nevoie de puterea de a ne schimba pe noi insine, si aceasta nu exista in lumea in care traim.

In acest punct, incepem sa intelegem de ce stiinta Kabbalah, cu metoda de a ne corecta propria natura, ne-a fost data intr-un mod atat de neobisnuit. Incepem sa realizam de ce adevarata schimbare interioara – si prin aceasta, supravietuirea – este imposibila, fara aceasta metoda. Toate incercarile trecute de a ne schimba au condus la aparitia diferitelor sisteme de religii si credinte . Rezultatele sunt clare, evidente: raul a ramas si continua sa se dezvolte impreuna cu acestea.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: