Viața nouă nr. 592 – Revoluția vegană

Dr. Michael Laitman într-o conversație cu Oren Levi și Nitzah Mazoz

Rezumat

Când vedem ceva care este în creștere  puternică, merita căutat cine este interesat de succesul sau, cine îl promovează. Și acum, produsele alimentare se fac într-un ritual interesant. Înainte, o bucătărie era de doi metri, astăzi are mărimea unei camere de zi.

Există o diferență drastică între carnea care ne este vânduta si carnea unui animal care creste in mod natural. Astăzi, produsele alimentare sunt cu totul prelucrate, iar în viitor se vor imbunatati produsele alimentare privind calitatile tridimensionale. legumele astăzi nu pot fi mai sănătoase decât carnea, din cauza a ce se adaugă solului.

Fiecare specie exista pentru cea de deasupra sa. Mineralul este pentru vegetal, vegetalul pentru animal și animatul pentru om. Cum se utilizează animalul, vegetalul, și mineralul în mod corect? Legile ni s-au dat. Acesta este modul în care o persoană le sfințește.

Nu este bine să lupti și să dovedesti altora justificarea veganismului. Lasă toata lumea sa mănânce alimentele care sunt bune pentru ea. Noi existam în cadrul naturii; este un sistem închis. Orice schimbare în obiceiurile noastre are o influență asupra restului creației.

În natură, fiecare specie utilizează speciile care se află sub ea. Dacă oprim acest lucru, vom insera o distorsiune în întreaga natură. Acest lucru va duce la o denaturare a legilor fizicii și chimiei, schimbări climatice, precum și diverse rabufniri.

Cel mai înalt nivel din natura este cel Divin. O persoană care urcă la el, ridică tot ce a mâncat cu el. Prin urmare, nu trebuie să preseze pe alții să devină vegetarieni sau vegani. Ceea ce este bun este pentru o sănătate bună!

Din KabTV  „Viata Noua nr. 592 – Revoluția vegana,” 7/2/15

Video: Play Now | Download   Audio: Play Now | Download

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed