Viaţă nouă nr. 638 – Cei Buni

Dr. Michael Laitman în conversaţie cu Oren Levi şi Tal Mandelbaum ben Moshe

Rezumat

Înțelepciunea Cabala ne îndreaptă spre a iubi aproapele ca pe noi înșine. Garanția reciprocă va umple țara noastră cu voie bună. Când conexiunea dintre noi este bună suntem compatibili cu forță bună a naturii și o putem aduce mai aproape.

Am fost odată ca un om, o singură inimă, și când ură nefondata a pătruns am fost distruși. Acum trebuie să ne refacem. Viitorul nostru depinde doar de conexiunea dintre noi prin care simțul de siguranță se va îmbunătăți și dușmanii noștri vor fi neutralizați. Liderii noștri spirituali ne-au explicat că dacă suntem conectați nimeni nu va vrea să ne facă rău.

Dincolo de ajutor reciproc, proiectul „Celor Buni” include și o campanie de imagine, cercul discuțiilor, întâlniri la domiciliu și altele. Dacă încetăm să vrem să ne omorâm unul pe altul în potențial, vecinii noștri nu vor mai vrea să ne omoare în practică. Vom fi buni unii cu ceilalți și lumea întreagă va fi bună cu noi. Este o ecuație după care funcționează totul.

Trebuie să radiem spiritul conexiunii și să dăm un exemplu bun cu vecinii noștri, la muncă, pe drum, în media. Există potențialul bunătății în fiecare israelian; este în ADN-ul nostru și așa ne-am adunat în jurul lui Abraham. „Cei Buni” reprezintă un val pozitiv menit să trezească iubirea ascunsă în noi. Ajutorul reciproc în plus față de o campanie de imagine despre importantă conexiunii, va construi o zonă de securitate în jurul nostru. Dacă ne conectăm, forță bună din natură echilibrează răul din noi.

Le spunem copiilor noștri că ar trebui să se poarte frumos cu alții dar noi înșine uităm asta. Haideți să creăm conexiuni bune între noi și se vor răspândi că valurile din Israel spre întreagă lume.

Din emisiunea de pe KabTV’s “Viaţă nouă nr. 638 – Cei Buni ,” 10/25/15

Linkuri în limba engleză

Video: Play Now | Download Audio: Play Now | Download

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed