Ridicați-vă deasupra dezacordurilor

Întrebare:  Unii spun că ar trebui să lăsăm să moară aproximativ 5% dintre cei bolnavi de coronavirus, pentru a relua economia, deoarece altfel aceasta se va prăbuși și consecințele acestui lucru vor fi mai grave. Umaniștii spun că trebuie să luptăm pentru fiecare viață și să salvăm fiecare persoană

Conflicte similare apar în firme, la locul de muncă, în guverne și în familii. Oamenii sunt împărțiți.

La cursurile de educație integrală, am analizat o situație similară și când am analizat-o, a izbucnit un conflict între doi participanți. S-a dovedit că bunica unuia dintre ei murise cu câteva zile în urmă și, prin urmare, susținea carantina datorită experienței sale personale. Iar cel de-al doilea era șomer de câteva luni și nu avea nimic cu care să-şi hrănească copiii și era în favoarea ridicării carantinei.

Restul participanților au fost implicați în conflict, iar grupul s-a împărțit în două tabere. Cum ați rezolva un astfel de conflict?

Răspuns:  Acest lucru nu poate fi rezolvat pe loc. Trebuie să înțelegem întregul tablou și abia după aceea vom obține o formulă prin care vom decide ce să facem, în fiecare caz specific. Bazându-ne pe explozia emoțiilor, nu suntem capabili să decidem unde este adevărul.

Dacă vom crește în relația noastră, atunci vom putea, de asemenea, să ne ridicăm deasupra virusului. Iar faptul că acum îi accept punctul de vedere sau el îl acceptă pe al meu, nu ne va duce nicăieri. Decizia trebuie să fie reciprocă și, acționând conform acesteia, cu siguranță nimeni nu se va îmbolnăvi, iar cine are nevoie să primească un salariu, îl va primi.

Întrebare:  Decizia se află într-un plan complet diferit? Pentru a ajunge la un acord general într-un grup mic, oamenii trebuie doar să-și îmbunătățească relațiile?

Răspuns:  Aceasta este decizia la care ei trebuie să ajungă, și totul va fi bine.

Din KabTV “Calitati administrative” 7/16/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: