Daruieste si vei primi chiar mai mult

Intrebare: De cand am participat la la Conventia Zohar 2010, nu sunt capabil sa ma concentrez asupra lectiilor zilnice de Kabbalah. Uit sensul cuvintelor si reusesc sa inteleg doar cateva dintre propozitii. Ce trebuie sa fac?

Raspunsul meu: O persoana care studiaza Kabbalah avanseaza intotdeauna. In fiecare moment, o noua profunzime a dorintei (Aviut), noi dorinte, si noi Reshimot se descopera in el. Acest lucru se refera la toata lumea, mai ales la cei care au participat la Conventia Zohar 2010. Ei au realizat o mare avansare. Si imi pare rau pentru cei care nu au participat.

Ce simti acum sunt forte care te imping pentru a avansa mai departe pe drum. Pentru ca ai participat la Conventie, ai primit o mare forta de la alte persoane, precum si din prelegeri, cantece, dansuri, si de la orice altceva care a avut loc acolo. Ai dedicat spiritualitatii trei zile intregi si te-ai deconectat de la orice altceva in lume. Astfel, te-ai pus sub influenta acelei forte extraordinare, care a fost prezenta acolo. Ca rezultat, dorinta ta este acum in crestere si trebuie sa lucrezi cu ea.

Ce trebuie sa faci? Singurul mod in care vei putea sa te ocupi de puterea pe care ai primit-o – in timp ce te-ai conectat la alte persoane, la Conventie – este sa utilizezi tot ce ai primit acolo de dragul diseminarii, in loc de studiu, pur si simplu. Studiile efectuate singur nu ajuta in avansare. In timpul Conventiei ai primit forte suplimentare din exterior, iar acum tu, de asemenea, trebuie sa le aduci spre exterior. Ai primit o mare forta, dar daca nu o utilizezi in mod corect, se va intoarce ca otrava si rau. Aceasta forta trebuie sa treaca de la tine la altii, dar daca incerci s-o retii, ea se va transforma in otrava.

O fiinta umana este ca o celula din organism, in care toate substantele au nevoia de a se ingriji de curgere, continuitate, in scopul de a ajuta la raspandirea a tot, mai departe. Astfel, in plus fata de studiu, avem nevoie sa diseminam materialele si explicatiile Intelepciunii Kabbalah. Poti, de asemenea, sa primesti aceasta trezire din exterior si, prin urmare, nu este suficient numai sa stai si sa asculti lectiile. Studiul in sine nu este suficient; tu trebuie sa daruiesti si altora, de asemenea!

Stiinta Kabbalah a fost revelata si nu mai exista niciun motiv sa se ascunda aceasta Intelepciune. Voi o primiti impreuna cu masele largi de oameni si trebuie sa continuati sa o diseminati in acelasi mod. Pentru ca un organism spiritual sa fie sanatos, tu trebuie sa reintorci fortele enorme pe care le-ai primit.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: