Au copiii o conexiune cu Creatorul?

Intrebare:  Sunt copiii nascuti cu punctul din inima umplut cu iubire absoluta?

Raspuns: Nu, nu exista oameni nascuti cu punctul din inima, umplut cu iubire pentru ceilalti. Din contra, un copil e nascut cu un punct din inima complet ruinat. Este exact acest punct negru la care ne referim ca “punctul din inima.” El trebuie sa se dezvolte, mareasca, corecteze si umple prin conexiunea cu ceilalti.

Sunt copii nascuti cu punctul din inima si mai sunt aceia al caror punct, in aceasta incarnare, inca nu s-a trezit, si ei nu sunt framantati de intrebarea despre scopul vietii.

Intrebare: Au copiii mici contact cu Creatorul si trebuie ca noi sa cream conditii pentru dezvoltarea spiritualitatii lor din primele lor luni?

Raspuns:  Incepem sa lucram cu copiii dupa ce implinesc trei ani. Pana la acea varsta, ei nu percep nimic decat conditia lor animala.

Trebuie ca in copii sa formam atitudinea potrivita indreptata catre ceilalti. Ei nu inteleg  ceea ce sunt ceilalti pana la varsta de trei ani. Dar la trei ani ei dezvolta initial “ relatii sociale” cu alti copii, ei deja se joaca impreuna. Asta e motivul pentru care se poate incepe sa se lucreze cu ei.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: