Cărţi de vizită ale diferitelor sistem sociale

Întrebare: Să presupunem că ne adresăm directorilor cu metoda integrală. Ei au o înţelegere specială a companiei şi sunt obişnuiţi să fie în contact cu oameni de succes, ca ei. Trebuie să le demonstrez succesul meu? De exemplu, ei au ceasuri Rolex, am şi eu nevoie de un ceas ca ei? Sau nu are importanţă?

Răspuns: Învelişul exterior este important pentru ei. Dar pentru noi, în lumea integrală, asta nu există. Avem un sistem de valori absolut diferit. Deci, nu-i cobor de la înălţimea lor, mai degrabă vorbesc simplu despre sistemul pe care îmi propun să-l realizez într-un mod strict în compania lor.

Eu sunt o persoană care priveşte viaţa înţelegând natura şi lumea, într-un mod integral, acţionez în acest mod. Şi nu pentru că nu am bani de Rolex, ci pentru că nu simt nevoia pentru acesta.

Printre persoanele care mă respectă, merit respect nu pentru un Rolex, care, în mediul lor, ar trebui să fie cartea de vizită pentru a ajunge la un acord, pentru a spune “bună ziua” şi pentru a se conecta cu celălalt. În timp ce, în mijlocul nostru, înainte de toate, ce este cel mai valoros este modul eficient şi rapid de realizare a relaţiilor reciproce între oameni.

În niciun fel nu-i condamn, deoarece eu văd că sunt într-o unicitate complet diferită, într-un mediu complet diferit şi eu nu-i voi chema să vină acolo. De acolo, eu vreau să primesc anumite elemente de relaţii integrale pentru ei, astfel încât ei să le poată folosi pentru reuşita proiectelor lor, în companiile lor.

Din kab.tv, “prin timp”, 24.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: