“De ce sunt unii oameni mai empatici decât alții?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: De ce sunt unii oameni mai empatici decât alții?

Depinde de punctul în care fiecare persoană se conectează la ceilalți, și prin ei la forța generală a naturii. În înțelepciunea Cabala, acest punct este numit „rădăcina sufletului”. Este, de asemenea, un punct care este predeterminat, nu putem face nimic în acest sens.

Locul în care ne putem schimba pentru a deveni mai empatici este locul în care ne putem angaja într-un proces educațional care vizează construirea complementarității reciproce și a percepției integrale. Aceasta, la rândul său, trezeşte din ce în ce mai mult în viața noastră  forța generală pozitivă a naturii .

Învățând cum să dezvoltăm atitudini empatice, capacitatea de a-i simți pe ceilalți, ne apropiem de de echilibrul cu forța generală pozitivă a naturii și vom fi apoi martorii unei îmbunătățiri semnificative a vieții noastre.

Bazat pe „Episodul 291 din emisiunea Viaţă nouă– Empatie” de la KabTV din 19 ianuarie 2014, împreună cu Cabalistul Dr. Michael Laitman, Oren Levi și Nitzah Mazoz. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: