O transmisie spirituală

Noi suntem în faza iniţială a crizei mondiale. Ea va continua să se dezvăluie din ce în ce mai mult şi trebuie să avansăm împreună cu aceasta până când oamenii simt că se găsesc într-un soi de final, într-un vortex. Cu alte cuvinte, presiunea din partea naturii va continua să crească în aşa măsură, încât va fi clar că trebuie să existe un motiv pentru aceasta.

În plus, este clar că este necesară din partea tuturor o reacţie logică, calculată, determinată şi diversificată. Noi descoperim că, natura este globală şi se comportă în faţă de noi ca un ansamblu întreg. În special, relaţia sa se concentrează pe oameni ca noi, care au un punct din inimă. Mai precis, putem să ne schimbăm pentru a deveni legătura care conectează Creatorul şi creaturile, noi fiind în mijloc.

Prin urmare, ne aşteptăm la forme specifice de presiune, noi suntem obligaţi de Creator pe de o parte şi de omenire, pe de altă parte. Pentru ambii, de sus şi de jos, trebuie să jucăm rolul unei legături de tranziţie: pentru a transmite dorinţele omenirii la Creator şi a transmite acţiunile şi influenţa forţei superioare, omenirii. Aceasta este munca noastră, să devenim un releu de conexiune.

Este vorba despre o sarcină foarte importantă, deoarece prin noi, omenirea poate primi „hrana” spirituală şi Creatorul poate primi deficienţele umane. Noi suntem la mijloc, mediatorii şi suntem responsabili. Prin urmare, este necesar să preţuim fiecare prieten, el a fost ales din miliarde de persoane şi este implicat în realizarea aceste misiuni, cu noi toţi.

Din Congresul virtual, One America, prima zi, 17.11.2013, Lecţia 3

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: