Omogenitatea într-un grup integral

Întrebare: Este înţelept să adăugăm noi grupuri care se interesează de educaţia integrală la un grup care include, deja, cinci cupluri şi a trecut prin câteva cursuri integrale?

Răspuns: Este o întrebare delicată. Când oamenii sunt în contact cu alţii, ei se acordă interior pentru armonia comună. Este precum un instrument muzical unde există o mare diferenţă între sunetul fiecărei corzi şi sunetul comun.

Prin urmare, nu ştiu dacă putem uni astfel de grupuri împreună. Dezvoltarea lor şi gustul lor trebuie să fie de acelaşi tip. Cu siguranţă, puteţi să încercaţi să introduceţi un cuplu în grup, apoi un alt cuplu, după un timp. Totuşi, nu ar trebui să rupi un grup şi să-l amesteci cu altul.  Altfel, oamenii vor pleca. Va fi ca o ruptură pentru ei.

Este preferabil să formezi o multitudine de mici grupuri şi mai târziu, să organizezi un picnic pentru toată lumea, în condiţii complet diferite. Nu ar trebui să fie în acelaşi loc, ci mai degrabă într-un parc, astfel încât oamenii să rupă toate deprinderile şi obiceiurile.

Apoi, veţi fi în măsură să creaţi ceva nou şi diferit. Ei se vor simţi, în acest cadru, foarte utili, vor exista noi fenomene şi completări, în loc de a săpa în relaţiile lor. Multe sentimente şi soluţii care erau noi şi necunoscute până în prezent, vor apărea în acest domeniu.

Discuţie asupra educaţiei integrale, 04.04.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: