Unde se îndreaptă Europa?

Întrebare: De ce se confruntă Europa brusc cu asemenea timpuri dificile?

Răspuns: Creatorul vrea în orice fel să Își conducă creația spre o singură formă (unitate), spre conexiunea totală dintre toată lumea la toate nivelele, și apoi la forma care poate adera la El. Acesta este motivul dezvoltării noastre și scopul evoluției universului, planetei noastre, a nivelelor inanimat, vegetativ, animat și în mod special al omului. Acest scop va fi cu siguranță dobândit de natură, prin forța sa rigidă de evoluție sau prin realizarea scopului creației a omului și a împlinirii înțelepte.

Umanitatea a atins deja ultima fază a dezvoltării sale în care societatea trebuie să fie unită. Se poate uni fie în ciudă egoismului care ne separă pe toți, sau prin suferințe teribile aduse de evoluția noastră egoistă care ne va forța să alegem să ne unim pentru a evită suferința.

Planul creației conduce Europa spre scop chiar înaintea altor națiuni din moment ce este cel mai dezvoltat continent și deci cel mai egoist, divizat și dependent de unitate. Asta se va întâmplă pe calea suferinței sau pe calea unității care se dobândește de bună voie și conștient. Procesul unității nu înseamnă unitatea băncilor sau a altor organizații ci unitatea care provine din educarea oamenilor și din apropierea lor, ca o singură națiune!

Întreagă lume a început împlinirea procesului unității de la mijlocul secolului trecut. Ar putea să mai necesite mulți ani de suferința sau chiar încă un război mondial, dar toată umanitatea va fi unită așa cum toate țelurile Creatorului vor fi dobândite.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: