Ascunderea este un loc pentru a dezvălui acțiunile conexiunii

Trebuie să examinăm în permanență unde acționează ascunderea.Până la urmă, întreaga noastră lume este o ascundere a forței superioare, forța conexiunii și a unității, pe care trebuie să o descoperim.

Revelarea Creatorului nu este altceva decât revelarea unității, conexiunii, o atitudine caldă, iubirea, conexiunea dintre bucățile rupte ale sufletului comun și dorința de a le apropia de mine, precum și de a le apropia unele de altele.

Aici avem acțiuni pe care o persoană le efectuează asupra sa și acțiuni pe care o persoană le efectuează în raport cu alte persoane, astfel încât să se integreze cu toată lumea și să se dezvolte. Drept urmare, toată lumea înțelege că este mesagerul Creatorului. Prin această muncă, servind ca exemplu de conexiune pentru ceilalți și ajutându-i să se apropie, el efectuează corectarea creației.

Lumea a intrat într-o eră de corectării, care a devenit clară, odată cu începutul pandemiei coronavirusului. Treptat, devine din ce în ce mai evident că singurul lucru de care are nevoie lumea noastră este conexiunea. Toate stările prin care trecem, pe de o parte, ne ascund forța conexiunii și, pe de altă parte, ne dezvăluie nevoia de ea. Astfel vom dezvălui treptat Creatorul.

Nu ar trebui să așteptăm ca Creatorul să se reveleze pe Sine. Această forță a conexiunii poate fi dezvăluită numai dacă noi înșine pregătim o platformă pentru aceasta, stabilim locul unde ar trebui dezvăluită, așa cum este scris „Voi M-aţi făcut”.

Este scris „Toți I-au ajutat pe prietenul său”, adică fiecare le arată celorlalți cât de mult îi pasă și tânjește după conexiune. De îndată ce ajungem la un anumit sentiment de unitate, acesta dispare imediat și se transformă într-o deconectare, chiar mai mare decât înainte, pentru a ne oferi posibilitatea de a ne conecta și mai puternic. În acest fel, putem parcurge rapid toate stările, prin pornirile și opririle continue, să punem împreună toate deconectările și conexiunile și să ajungem la sfârșitul corectării.

Acest lucru nu are nevoie de multe cuvinte; fiecare trebuie doar să-și facă propria muncă interioară. Prin urmare, munca unui cabalist este numită Tora ascunsă, deoarece nu este vizibilă pentru alții. Cu toate acestea, el încearcă să se comporte în orice situație ca și cum Creatorul ar fi revelat în fața lui.

Trebuie să ne trezim în permanență prietenii pentru a căuta orice oportunitate de a ne conecta și mai mult, cum sunt furnicile muncitoare. Așa, vom descoperi rețeaua conexiunilor noastre, Divinitatea (Shechina) și vom începe să lucrăm într-un mod organizat, văzând ce face fiecare pentru a conecta pe toată lumea la acest câmp comun, la sistemul lui Adam HaRishon.

Principalul lucru este să tratezi ascunderea ca pe un loc pentru a descoperi acțiunile conexiunii.

Imaginați-vă într-o lume în care există o forță a naturii numită conexiune între toate părțile creației, care leagă împreună atomi, molecule, organisme vii, materie minerală, plante, animale, oameni, gaze, lichide și obiecte solide. Toate acestea sunt conectate printr-o singură forță, iar oamenii, de asemenea prin ea, sunt conectați intern între ei.

Vrem să dezvăluim această forță a conexiunii generale. Nu avem nevoie de nimic altceva. Dacă începem să descoperim această forță, care leagă toate părțile realității, vom înțelege legea generală prin care funcționează întregul univers și prin ce stări trece: ce a fost, ce este și ce va fi.

Conform conexiunii noastre, vom putea influența viteza de dezvoltare a întregii creații și o vom vedea ca un singur sistem, din ce în ce mai sănătos și mai bun, bun pentru toată lumea, de unde fiecare primește energie și putere.

Toate acestea depind doar de dezvăluirea conexiunii dintre toate părțile și noi suntem responsabili pentru aceasta. Lumea va arăta în fiecare zi mai divizată, fragmentată și ruptă. Și toate acestea sunt astfel încât să putem arăta lumii căile de conectare până la punctul său cel mai înalt, care este iubirea.

Din prima parte a Lecţiei zilnice de Cabala 12/27/20, “Ascunderea”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: